Tuesday, November 29, 2011

Odottavan aika käy pitkäksi

Huomenna laskettu aika! Ei mitään kunnon merkkejä vielä synnytyksen alkamisesta.. Kyllä käy odottavan aika pitkäksi. Ajankuluksi on tullut värkättyä kaikenlaista esim. nämä virkatut tossukat. Ohje löytyy täältä.
Itse tein tossut paksusta villalangasta, vielä paremmat tulisi pehmeämmästä laadusta, nämä vaativat sukat alle etteivät kutita.
Hyasintit ovat niin ihania! Varsinkin tuoksu tuo aina joulun mieleen. Nämä kaksi päätyivät vanhaan kulhoon sammalten kanssa. Eteisprojektikin on vihdoin edistynyt. Romuritarista tilaamani vanha naulakko sai ylleen keltaista maalia ja ikkunoihin laitoin vehot vihreästä pilkkukankaasta. Vinkkinä pilkku- ja ruutukuoseista pitäville Kangastori-nettikauppa. Sieltä saa edullisesti tilattua kivoja kankaita, joita on hankala mistään löytää.
Saa nähdä onko seuraava postaus jo uudesta perheenjäsenestämme. Jos on antaa hyviä vinkkejä synnytyksen käynnistykseen niin antaa tulla!

1 comment:

  1. Tuo on jotenkin ihanaa aikaa, vaikka odottaja ei siitä aina osaakaan nauttia. Muistan hyvin = ) Kaikki valmiina, viikattuna ja puunattuna, yksi vaan puuttuu. Synnytystä ei kauheasti kannata yrittää itse käynnistellä, vaikka aika onkin pitkää. Kyllä se kroppa tietää, milloin synnytyksen kuuluu alkaa. Mutta kätilönä voin antaa yhden vinkin, rakkauselämää vaan miehen kanssa harrastamaan. Siemennesteessä on prostaglandiineja, mitä käytetään käynnistyksessäkin = )

    ReplyDelete