Wednesday, January 12, 2011

Kirjahankintoja

Kreikkalaista ruokaa ja uskomattoman kauniita tunnelmakuvia. Ohjeet pääsevät testaukseen toivottavasti viikonlopun aikana. Joululahja rakkaalta.
Inspiraatiota keväällä alkavaa pihaprojektia varten. Tämän lisäksi tarvitsen kyllä jonkin sortin "Puutarhan hoitoa idiooteille" -teoksen.
Aiiiivan mahtava kirja kaikille boheemeille sisustajille. 
Kuten myös tämä kirppistelykirja, jonka on tehnyt yksi lempibloggaajistani Karin Lindroos.

2 comments:

  1. Onpa ihanannäkösiä kirjoja. Pitää katsastaa, että jos hankkisin itelle. Ainaki tuo eka. Tännehän oli tullukin juttuja sitten viime kerrasta. Ja reissunki ootte tehneet. Missä Kyösti oli hoidossa? Me lähetään Piipan kans Tukholmaan tammikuun vimppa viikonloppu. Haisteleen tuulia.. Nuuhkimaan ideoita. Rentoutumaan. Ihanaa! Aluksi oltiin tulossa Helsinkiin forma-messuille, mutta päädyttiin sitte tähän ratkaisuun. Ois ollu kiva nähdä!

    ReplyDelete
  2. Moikka! Oli kyllä kiva reissu ja mahtavat häät. Kyöstillä oli ihan hoitaja täällä meillä koko viikon. En tiedä oliko vika kerta sillä hoitajalla, Juho parka ;) Kyösti kun on vähän vaativampi tapaus, huomiota pitää saada koko ajan. Teille oli tullu kivoja uutuuksia! Sitä hyllynauhaa pitää ainaki tilata :)

    ReplyDelete