Friday, February 11, 2011

Penkkiprojekti

Before
After

Tässä ei kauaa nokka tuhissut. Ruuvit irti ja nitojalla kangas kiinni. Laitoin tuttua Kidstonin kukkakangasta kun sitä oli vielä sopiva pala jäljellä. Ihan kivahan tästä tuli.

Tänään saatin aikaseksi jopa siivota kun huomenna on tulossa pitkästä aikaa kavereita kylään.Yläkerta on ollut pitkään ihan kaaoksessa, mutta nyt huvitti ottaa vähän kuviakin kun saatiin pahimmat rojut pois. Tässä muutama otos, sisustus vielä vähän vaiheessa.
Sängyn tilalle on tarkoitus vaihtaa matalampi versio, jossa ei ole päätyjä. Yöpöydiksi esim. pienet jakkarat ja lamppuja ehdottomasti lisää.

2 comments:

  1. Vitsi ku teillä on ihana koti!
    Kiva tuli penkistä, tuo kangas on nii nättiä. Joko ruusutapetti on tilattu? En jaksa oottaa, että se on teillä seinässä... :D

    ReplyDelete
  2. Kiitos Lettu! Ruusutapettia en ole vielä laittanut tilaukseen. En osaa päättää laittaako sitä vai ei! Kauhean vaikeaa :) Nyt kun olkkarissa on uusi järjestys niin tuo pallotapetti näyttää paremmalta, mutta silti välillä haikailen sen ruusukuosin perään. Se tapetti ei kyllä ole kovin kallista eli voishan sitä tilata ja käyttää jonnekin muualle jos ei olekaan hyvä olkkariin. Harmi kun siitä ei voi tilata koepalaa...

    ReplyDelete