Saturday, April 7, 2012

Englanti-haaveita

Muistatteko elokuvan Holiday? Kate Winslet, Cameron Diaz jne.  Ihana elokuva, eikä vähiten tämän englantilaisen maalaistalon, jossa Kate Winslet leffassa asuu, ansiosta. Se on syöpynyt mieleeni ikuisiksi ajoiksi paikkana, jossa ei ihminen voisi olla muuta kuin onnellinen. Englanti taitaa olla henkinen pakopaikkani arjen murheilta ja tylsyydeltä vaikka en ole siellä koskaan käynytkään. Mutta nytpä asiaan on tulossa muutos! Me lähdetään heinäkuussa Lontooseen!
Näitä kuvia en koskaan kyllästy katsomaan. Englanti-fiilistelyyni sopiva blogi, Posy, jota kirjoittaa käsityönopettaja Jane. Hänenkin rakkauksiinsa kuuluvat Cath Kidston ja Country Living-lehti, jotka ovat myös sopivia fiilistelymuotoja tähän tarkoitukseen.

PS. Holiday-leffa tulee AVAlta 19.4.

4 comments:

 1. Ihana leffa, Ihana talo, Ihana Englanti! Mää oon niin kade, sää pääset Kidstonille!! IIK! :)

  ReplyDelete
 2. Ihana paikka tosiaan. Minä fanitan siitä leffasta eniten lopun uudenvuodenjuhlia, ne ovat juuri sellaiset kuin minäkin haluan :)

  Oma suosikki-leffataloni on elokuvan "Jotain annettavaa" merenrantahuvila.

  Hyvää matkaa!

  ReplyDelete
 3. Mä en ole nähnyt leffaa, mutta olen varma, että olen ollut edellisessä elämässäni englantilainen. Niin paljon nimittäin rakastan tuota Vanhaa Englantia = ) Käynyt olen kyllä muutaman kerran, ja kyllä se vaan on mun sielunmaisemaani, eritoten pienet vanhat kylät...

  ReplyDelete