Thursday, December 31, 2009

Finally in our new home



Kahden painajaismaisen päivän jälkeen pääsimme vihdoin uuteen kotiimme. Alussa näky oli aika masentava, mutta pikkuhiljaa tavarat alkavat asettua paikoilleen...

After two draedful days we finally arrived to our new home. At the beginning the sight was a bit depressing but after a while things start to find their places...

 


Me juhlimme vuoden vaihtumista sohvalla löhöten. Muutto taisi imeä kaikki mehut meistä. Varmaan hetkinen menee ennen  kuin asunto alkaa näyttää sellaiselta kuin sen toivoisin. Sen olen jo oppinut, että ei kannata hätäillä vaan katsella rauhassa mitä mihinkin kannatta laittaa. Laitan sitten lisää kuvia, kun saan tavaroita järjestykseen. Hyvää uutta vuotta kaikille!

We are spending the New Year's eve lying on our sofa. I guess the moving drained all the energy out of us. It's probably gonna take a while before the apartment starts to look like a want it to look. I have learned that you shouldn't hurry when decorating a new place. I m gonna put some more pictures after I get things in order. Happy New Year to everyone!

2 comments:

  1. Voi! Aivan ihanannäköstä! Onnea vielä uuteen kotiin! Olikin tarkotus olla yhteydessä jo eilen sinuun, mutta kun hommasin uuden kännykän ja sun puhelinnumero on taas kadoksissa. Mutta saan sen, kunhan pääsen kotiin reissusta. Lisää kuvia odotellaan, mutta ei paineita. Järkkäile rauhassa.

    ReplyDelete
  2. Kiitos! Kyllä tässä vielä hetkinen vierähtää ennen kuin kaikki alkaa olla kondiksessa. Pitää nyt malttaa ettei tuu hankittua mitään harkitsematonta. Verhoissa on kova miettiminen, en oikein oo vielä varma laitanko normaaleja sivuverhoja ollenkaan. Sellanen mummomainen pitsisalusiiniki vois sopia.

    ReplyDelete