Sunday, March 27, 2011

Väriä olkkariin ja taimien kuulumisia

  
Taas tuli siirretyltä huonekaluja ympäriinsä. Olkkari sai kaivatun kirjahyllyn alunperin alakerran makkariin ostetusta hyllystä. Käyhän se näinkin päin. Ruskea kaappi tuo sopivasti kontrastia pinkille seinälle. Pitäis vaan saada aikaseksi maalata katto vielä valkoiseksi, nyt se on vähän epämääräisen värinen.
Taimet ovat lähteneet mukavasti kasvuun. Meinasin jo heittää toivoni kelloköynöksen suhteen, koska mitään elonmerkkejä ei näkynyt pariin viikkoon. Aika huono itävyys niissä olikin, nyt vain viidestä purkista on noussut taimet. Tässä kuitenkin komea kelloköynnösyksilö:
Aitoelämänlanka on myös lähtenyt kasvuun.
Ja niin on tehnyt myös leijonankita. Aika tiuhaan tuli kylvettyä kun siemenet ovat niin pieniä, mutta eiköhän ne tuosta saa koulittua.
Huhtikuussa ruukkuihin pääsevät ainakin tuoksuherne ja krassit. Pitäisi vielä hankkia daalian mukuloita esikasvatukseen. Tässä vielä kuva pihasta viime syksyltä kun olimme taloa katsomassa osto mielessämme. Tällä hetkellä piha on aika nurmivoittoinen, mutta siihen on suunnitelmissa muutos. Eilen haimme postista kaariportin, joka on tulossa sisäänkäynniksi pihallemme ja siihen on tarkoitus kasvattaa humalaa ja alppikärhöä.

No comments:

Post a Comment