Saturday, March 24, 2012

Kevätkukkasia

Kevään kunniaksi ostosreissulta lähti mukaan helmililja. Ihana tuoksu! Tuoliprojektikin on lähes valmis, kuvassa yksi neljästä väristä. Laitan lisää kuvia pian!

4 comments:

 1. Kerro sitten miten sulla pysyy tuo helmililja nättinä?! Meillä roikkua repsottaa ikkunanlaudalla, en tiiä onko vika liiassa vai liian vähässä kastelussa, valossa vaiko lämmössä... :(

  ReplyDelete
 2. Äkkiä lisää kuvia tuoleista! Mullakin on haaveissa "frendit"-tyylinen tuoliratkaisu, eli kaikki tuolit vähän erilaisia ja pastellisen erisävyisiä. Tällä hetkellä saldona on vasta yksi kirppikseltä ostettu pinnatuoli, jota sitäkään en oo saanu maalattua :-) Pinkki ruokapöytä mulla tosin on, tietysti! Minäpä jään innolla oottamaan sun luomuksia!

  ReplyDelete
 3. Tiina, ekaa kertaa minäki tätä kokeilin, uskoisin että tarpeeksi valoa ja tarpeeksi vähän vettä. Liialla vedellähän nämä yleensä venähtää. Oon vaan välillä vähän suihkutellu sipuleita. Katotaan miten käy.

  Piipa, sun pitää laittaa kuvia vaikka naamakirjaan :) Mullaki oli alunperin tarkotus metsästää vanhoja tuoleja mutta kärsivällisyys loppu ja ostin Ikeasta. Ihan hyvä ratkasu koska nämä oli ihan käsittelemätöntä puuta.

  ReplyDelete
 4. Joo minä laitoin ikkunanlaudalle että sais valoa. Ja olin kastelematta niin kauan että ne kuivahti. Ja sitten oli tietenkin pakko kastella liikaa, ehkä. Toi suihkuttelu ois varmaan ollu paras vaihtoehto :) Ai niin ja piti vielä sanomani että tämä tuoli on ehkä mun suosikki, siis tuo väri!

  ReplyDelete