Saturday, March 17, 2012

Tuli taas shoppailtua

Niinhän siinä kävi, että kiusaus muuttui liian suureksi laittaa kukkakuosia myös Fridan huoneen seinälle. Tapetin tilasin taas Kidstonilta ja sitä olis tarkoitus laittaa vain tähän yhteen seinään, muut seinät maalataan tapetin pohjavärillä. Saattaa vaan olla aika haastavaa tehdä remppaprojekteja neitosen kanssa... Keltainen lamppu on Ikeasta ostettu. Se oli alunperin metallinharmaa, mutta maalasin sen spraymaalilla.
Huuto.netistä tuli huudettua tällainen 50-luvun nojatuoli. Vanha sai lähteä, koska Kyösti oli tuunaillut sitä mieleisekseen ja se ei enää oikein sopinut tyyliltään meille. Toisin sanoen se oli tuhannen riekaleina. Muihin huonekaluihin Kyösti ei koskaan koske, mutta nyt hän oli selvästi ymmärtänyt, että tuoli oli hänen ja hänellä oli lupa tehdä sille mitä parhaaksi katsoi. Toivottavasti Kyösti on nyt yhtä fiksu ja ymmärtää, että tämä tuoli  on mamman. 

1 comment:

  1. Eikä, en kestä lisää ruusutapettia! Ihana! Ja muuten, meillä on kans keltanen lamppu tällähetkellä eteisessä oottamassa mahollisesti E:n tulevaan huoneeseen pääsyä. Se tosin ei oo ihan yhtä raikas keltanen ku teillä. :)

    ReplyDelete