Friday, June 29, 2012

Pikapostaus

Pikaisesti kuulumisia täältä vauvaelämän keskeltä! Arki on niin kiireistä, että vaikea on löytää sopivia hetkiä täällä kirjoittelemiseen vaikka aiheita olisi. Vaikka kiirettä pitää niin kyllä elämä hymyilee. Varsinkin nyt kun on kesä ja Fridakin ihanan ikäinen ja vähän helpompaa seuraa (vaikka edelleenkin osaa kyllä olla vaativa).
Aina välillä löytyy hetki, yleensä neidin päikkäreiden aikaan, tehdä käsitöitä ja muuta mukavaa. Uutta peittoa näyttäisi pukkaavan, taas mennään isoäidin neliöillä. Tässä kuviossa neliön keskimmäistä väriä on aina kaksi kierrosta ja samoin myös valkoista. Lankana jälleen seitsemän veljestä.
Ihaninta ruokaa kesällä on hyvin paistettu kala uusien perunoiden kanssa! Lisukkeena smetanakastike, nam! Tähän tarvis vielä lasillisen kylmää valkkaria. Joskus sellaisenkin voi ottaa, mutta imetys rajoittaa tissuttelua sen verran, että useimmiten juomana on sitruunavissy.
Yritän ehtiä kirjoitella useammin, seuraavaksi asiaa perunoiden kasvattamisesta ämpärissä. Nauttikaa kesästä!

2 comments:

  1. Kiva kun täällä oli uutta juttua :)! Löysin blogisi aika äskettäin tykkään kovasti! Oma vauva 10 kk on kyllä kans nyt ihanassa iässä, päästään jo ulos nauttimaan kesästä pyöräillen ja puistoillen, tulis vaan niitä kesäkelejä... ;)

    ReplyDelete
  2. Hei Noushka! Ihanaa saada uusia lukijoita ja kiva kun tykkäät :) Meillä Frida on nyt 7 kuukautta ja vaikein aika alkaa olla takana. Onhan tämä kotiäitinä elo aika ihanaa!

    ReplyDelete