Sunday, June 17, 2012

Projekti olohuone

Hetki on taas vierähtänyt viime kerrasta kun täällä olen ehtinyt käydä kirjoittelemassa. Monenlaista projektia on taas ollut käynnissä, viimeisimpänä vanhan peilipöydän uudistaminen tv-tasoksi. Ikeasta tuli ostettua uusi sohva vanhan ruskean samettisohvan tilalle, se kun oli jo parhaat päivänsä nähnyt. Laitan myöhemmin parempia kuvia, kunhan saan olkkaria vähän siistimmäksi. Uuden sohvan myötä piti laittaa järjestys uusiksi ja niinpä peilipöytä muuntautui tv-tasoksi kermanvalkoisella maalilla ja uusilla vetimillä. Maali on Futura 80 täyskiiltävä ja sävy Tikkurilan soft ice, ihan vaniljajätskin värinen. Turkoosit vetimet löytyi Indiskasta ja samoin myös ihana kukkatyyny. Uutena olkkarissa myös lapsuuteni keinutuoli, joka  kaipaa uutta maalia ylleen. Siitä lisää myöhemmin! Niin ja ihana räsymatto Coloresta.

Tässä vielä peilipöytä alkuperäisessä asussaan.

4 comments:

 1. Ihanalta näyttää! Ja peilipöytä näyttää tosi hyvin sopivan tv-tasoksi. Sohvalla näyttäis olevan joku Cath Kidstonin juttu? Heti pisti silmään tuo söpö mansikkakuosi!

  ReplyDelete
 2. Joo, ihan kivahan tuosta tuli :) mansikkapeitto on tosiaan Kidstonin kankaasta väsäämäni peitto. Vuorena fleece kangas ja reunoissa punainen nauha.

  ReplyDelete
 3. Kauniilta näyttää! Hieno muutos peilipöydässä!

  ReplyDelete
 4. Kiitos Katariina ja kiva kun löysit tänne! :)

  ReplyDelete