Thursday, July 26, 2012

Kesäkoti


Kesän saapuessa tuli tarve laittaa kotia raikkaampaan kuosiin. Uuden sohvan myötä olkkariin teki mieli vaaleampaa tyyliä ja nyt uusi ilme alkaa hahmottua. Verhot vielä puuttuvat ja jotain pieniä juttuja mutta muuten on hyvällä mallilla ja ihanan avaralta ja raikkaalta näyttää verrattuna entiseen.
Keittiöönkin tuli vähän muutosta vanhalla lautashyllyllä, jonka löysin netistä Pikku-Liinun kaupasta.

6 comments:

 1. Onpa kotoisannäköstä! Kyllä tuola kelepaa asustaa. Ja mikä lautashylly! Minkä hintanen oli? Ihanat nuo pikkulaatikotki tuossa alhaalla.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lautashylly oli kyllä löytö! Ihan kohtuullisen hintainen mun mielestä, 95€. Vois olla enemmänkin jossain muualla.

   Delete
 2. On kyllä ihanannäköstä! Ja voi vitsi nuo räsymatot näyttää kivalta! Ootko tehny ite lippuviirin? meikäpoika se ompelee Coloreen viirejä aina ku ehtii, mutta aika harvoin ehtii :) Sitte kun me ollaan isoja ja rikkaita, niin meillä on liikkeen yhteydessä "ompelimo", jossa minä saan värkkäillä ja ommella rauhassa päivät pitkät! Mullon muutes valkoisena täysin samanlainen kiikkustuoli parvekkeella. Ihana koti teillä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No kiitos kiitos :) viiri on rie Elise larsenin paperiviiri, sain sen kaupanpäällisiksi kun tilasin tuon lampunvarjostimen. Oon kyllä miettiny että niitä vois tehdä itekki esim Fridan huoneeseen kun saan sitä laitettua. Onpa kiva ku ootte innostunu ompelemisesta! Mulle nuo käsityöt on niin terapiaa :)

   Delete
 3. Kaunista ja kodikasta! Oikea unelmien pesä :)

  ReplyDelete
 4. Kiitos Hanna! Löysin sinunkin blogin, ihanalta näyttää! Haaveilit näköjään mummonmökistä, toivottavasti haave joskus toteutuu vaikka ihanalta teillä näytti nytkin.

  ReplyDelete