Sunday, November 4, 2012

Läksiäiset

Tänään herkuteltiin siskon läksiäisten kunniaksi. Pikkusisko lähtee Hollantiin ihan uuteen elämään. On se niin harmi, mutta jokaisenhan meidän on oma polkumme löydettävä. Onneksi lentäminen on nykyään jo vähän edullisempaa, ei sitä tiedä vaikka kohta kylään piipahdettais.
Melkonen siivous- ja kokkausurakka oli kyllä tänä viikonloppuna. Toisaalta on hyvä kun järkkää jotain pientä juhlan tynkää niin tulee tehtyä keskeneräisiä projekteja alta pois. Talon ulkoseinätkin ahkera mieheni kävi pesemässä. Vaaleat puuseinät todella vaativat välillä pesua vaikka se vähän hassulta kuulostaakin.
Tarjolla kahvitteluilla meillä oli ihanaa siskon tekemää vadelma-valkosuklaa-moussekakkua, juustoquiche, cocktailpiirakoita ja munavoita, tonnikalarieskarullia, pastasalaatti ja glögiä terästettynä tai ilman. Frida rukka oli päivän päätteeksi niin naatti että nukahti mamman syliin sohvalle niin kuin pikku vauvana. Mukavaa oli!

5 comments:

 1. Nyt sulla on uus ruokapöytä?! Tosi hieno!! :)

  ReplyDelete
 2. Kiitos! Joo, löysin vanhan talonpoikaispöydän huuto.netistä tosi edullisesti. Just täydellisen värinen vielä ja ihanasti kulunut :)

  ReplyDelete
 3. Kiitos juhlista! Oli hyvät tarjoilut! :)

  ReplyDelete
 4. Minäkin huikkaan kiitokset, tarjoilut oli järjettömän hyvät! :)

  ReplyDelete
 5. Kiva kun kävitte Juho ja Mikko! Ois voinu istua iltaa pitempäänkin, otetaan uusiksi joku toinen kerta!

  ReplyDelete