Sunday, November 11, 2012

Tapettihaaveita

Vielä olis yksi seinä tapettia vailla meidän mökkeröisessä. Viime kesän Englannin reissullamme rakastuin Cath Kidstonin Suffolk rose -tapettiin, mutta se piru vie maksaa 180€ rullalta! Olen laskenu, että saisin yhden rullan ehkä just ja just riittämään tähän yhteen olkkariin seinään, enempää sitä ei kyllä viitsis ostaakaan. Korkea hinta johtuu siitä, että kyseessä on digitaalinen tapetti, joka painetaan aina erikseen. Tämä tapetti on tehty ottamalla kuva vanhasta kankaasta ja sen huomaa kyllä pinnasta - se on ihanan kangasmainen. Tapetti pitää ehdottomasti nähdä luonnossa jotta tajuaa sen kauneuden. Nyt seinällä on inspiroimassa ihan tavallista paperitapettia, jota tuli Fridan huoneeseen. Siellä minä Kidstonin liikkeessä silmät kiiluen halailen haaveilemaani tapettia :)

2 comments:

  1. Mää oon kuolaten kattonu sitä tilkkutäkkitapettia Kidstonilta. Joka kuuluu kans noihin erikoisvalmisteisiin tapetteihin. Se ois ihana vaikka johonki hyllyn taustalevyyn tai kirjahyllyn taustaksi tms... Mitenhän nuo tilataan ku niitä ei pysty nettikaupasta tilaamaan? Ilmeisesti puhelimitse..

    ReplyDelete
  2. Seki on kyllä ihana mutta olikohan niin että se tuli useammassa rullassa. Oli vaan muutama jota sai yksittäin. Puhelimella näitä tosiaan pitää tilata... Jospa tässä vielä ennen joulua ku sais huuto.netissä vanhoja juttuja myytyä pois.

    ReplyDelete