Thursday, December 19, 2013

Jouluvalmisteluita

Enää muutama yö jouluun! Miten aina voikin tulla yhtä kiire valmisteluiden kanssa? Mitä tähän mennessä on ehditty tehdä?
Kuusi on haettu ja koristeltukin. Frida oli kovasti apuna. Kaikkia lahjoja ei ole tietenkään vielä hankittu. Jos sinulla on sama tilanne niin tässäpä viimehetken lahjavinkki lapsille: name itin pehmoinen collegeasu, jota löytyy aina kokoon 152 asti (takki 19,95€, housut 14,95€). Näissä on mukava viettää joulunpyhiä.
Ensimmäinen paketti on saatu valmiiksi. Kakkupapereilla saa helposti piristystä paketteihin ja lahjapaperista voi taitella ruusukkeen loppusilaukseksi. Leikkaa ensin koko rullan leveydeltä ohut suikale paperista ja taittele se haitariksi. Liimaa päät yhteen, pujota lanka neulan avulla keskustan läheltä jokaisen taitoksen läpi ja kiristä langasta haitari ympyräksi. Voit vielä pujottaa lankaan helmiä tai napin. Näistä saa myös kivoja koristeita kuuseen.
Kuuseen on tehty koristeita myös kankaasta.
On käyty jouluostoksilla.
Emil ei pahemmin joulukiireistä välitä. Vauvaperheelle pukinkonttiin puuvillaiset name itin raita-asut mustavalkoisena. Nämä käyvät hyvin tytöillekin. Puuvillapeitto kuuluu samaan sarjaan.
Ollaan me sentään pipareita ehditty leipoa. Äiti sai viettää yhden illan keittiössä toteuttaen taiteellista visiotaan elämänsä ensimmäisestä piparkakkutalosta. Pahemmilta raivareilta ja palovammoilta säästyttiin ja talokaan ei ole vielä romahtanut. Jos teillä on vielä talo leipomatta, niin melko yksinkertaiset ohjeet löytyvät täältä.
Vielä pitäisi hankkia loput lahjat, suunnitella joulun ruokaostokset ja tehdä joulusiivous. Vaikka mitä muutakin olisi listalla, mutta voi olla että aika tulee vastaan. Täytyy yrittää välillä pysähtyä nauttimaankin tästä tunnelmallisesta vuodenajasta ennen kuin se on taas ohi.
Pupupaita name it.
Ihanaa joulunaikaa teille kaikille!

No comments:

Post a Comment