Saturday, October 10, 2009

Tanskalaista

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Kuvat Hus&Hem via decor8

Noniin... Joskohan nämä kuvat latautuisivat nopeammin. Pikkuveljeni kehotti minua vaihtamaan Tinypicsistä Photobucketiin ja minähän tottelin. Jos kehtaatte niin kertokaa avautuvatko nämä kuvat nopeammin kuin ne edellisen postauksen kuvat, jotka olivat aiemmin suuria. Tällä hetkellä blogini on muutosten kourissa joten kaikki asetukset ovat päin peetä...

Mutta asiaan... Ostin tänä aamuna miehelleni ja minulle lentoliput Köpikseen! Siitä inspiroituneena etsin nämä aivan ihanat kuvat, jotka kuvaavat hyvin tanskalaista tyyliä. Paljon värejä usein valkoisella pohjalla, retroa, maalaistunnelmaa, erikoisia ratkaisuja... Lempparini näissä kuvissa taitaa olla kahvipöytä, jossa on räikeän retro pöytäliina. Mielestäni jotenkin virkistävän erilainen ratkaisu. Ja huomatkaa virkattu torkkupeitto... aivan ihku!

2 comments:

  1. Kyllä nämä kuvat avautuivat paljon nopeammin kuin ne sirkusaiheiset. Ihananvärinen muuten tuo Le Creusetin pata tuossa ensimmäisessä kuvassa, tahtoo tommosen.

    ReplyDelete
  2. Niinpä onki! En edes eka huomannu.. Ja tollanen vanha rupunen uuniki näyttää just hyvältä tässä sisustuksessa. Kiitos vaan tiedosta, että kuvat toimii niin jatkan sitte tällä tyylillä!

    ReplyDelete