Eilen illalla päätin kokkailla pastaa, johon hain vaikutteita Jamie Oliverin tyylistä tehdä ruokaa. Hänellähän on tapana käyttää laadukkaita raaka-aineita ja tehdä niistä helposti ja nopeasti ihanan näköisiä ruokia. Olen pannut merkille, että hän hyvin usein maustaa ruokansa vain suolalla ja pippurilla. jotta raaka-aineiden maut pääsevät oikeuksiinsa. Ravintoloissa on usein saatavilla pasta-annoksia, joissa ei ole lainkaan kerma- tai tomaattikastiketta, joita itse olen tottunut käyttämään. Siispä päätin kokeilla itsekin tämän tyyppistä pastaa ja aika hyvää siitä tulikin!
Tagliatelle pastaa
tuoreita herkkusieniä
punainen paprika
fetajuustoa öljymarinadissa (euroshopper on loistava)
paketti pekonia
pinjansiemeniä
sormisuolaa
mustapippuria
oliiviöljyä
Leikkaa pekoni suikaleiksi ja paista pannulla. Puhdista sienet, leikkaa puolikkaiksi ja paista pekonirasvassa. Voit lisätä joukkoon oliiviöljyä jos näyttää liian kuivalta. Paista myös paloiteltu paprika kypsäksi. Puhdista pannu ja paahda pinjansiemeniä öljyttömällä pannulla. Sekoita ainekset kypsän pastan joukkoon ja lisää vielä fetajuusto. Mausta pasta sormisuolalla, mustapippurilla ja fetapurkin öljyllä.
No comments:
Post a Comment