Sunday, May 2, 2010

Our sweet little baby

Pitkästä aikaa täällä taas. Työkiireet ovat vieneet ajan blogilta, mutta nyt on taas virtaa löytynyt tähänkin hommaan. Tänään oli mukava päivä pihatalkoissa naapureiden kanssa. Parasta oli tietysti pullan syönti puuhastelun lomassa. Kyöstikin pääsi pihalle hillumaan ja hyppimään naapureiden päälle. Rakkaasta lapsestamme puheen ollen viihdytän teitä seuraavalla kuvasarjalla Kyöstin elämästä.

Kuten useimmat koirat, Kyöstikin rakastaa kenkiä. Etenkin Aino-tossuni ovat mieluisat varsinkin silloin, kun ne ovat liikkeellä eli jalassani.
Arvoisan herran lempipaikat ovat luonnollisesti sohva ja sänky. Sohvalle saattaa telkkarin katselun lomassa päästä pienet leksat varsinkin jos on tullut vedettyä kipollinen nappuloita ja litra vettä alta minuutin.
Ja mikäs sen mukavampaa kun järjestää pitkän päivän jälkeen kotiin saapuville kiva pikkuylläri. Huomaa kuinka ylpeänä lapsukaisemme seisoo aikaansaannoksensa edessä: "Tulkaa iskä ja äiskä katsomaan mitä mä tein!"

3 comments:

  1. Iiiks! Kyllä koiralapset on ihania, kun jaksavat piristää emännän päivää moisilla aikaansaannoksilla ;) Meillä on omien koirien kanssa säästytty tuhoilta täysin tänä vuonna, mutta pari hoitolaista on pistänyt noin viidellä tonnilla kotia remonttiin. Aina ei voi voittaa :D

    ReplyDelete
  2. Voi Kyöstiä, niin touhukkaana ollut.. meillä onneksi nykyään ollaan niin nätisti että:) Pienempänä oli kaikenlaista pientä järsitty, kuten ruokapöydän jalat ja yksi limoviikunakin oli pätkitty tulitikun kokoisiksi palasiksi ja vähän vaatteita hajosi kun se etsi taskussa olevia nameja luonnollisesti housukankaan läpi.. Onneksi nuo yleensä aina rauhoittuvat kasvaessaan:P

    ReplyDelete
  3. Oih, Köysti on ihana! Pitää pian tulla morottaan. :)

    ReplyDelete