Tuesday, March 30, 2010

I'm back

Tovi on näköjään vierähtänyt siitä kun kävin täällä viimeksi kirjottelemassa. Tässä välissä on tullut vaihdettua työpaikkaa eli kiirettä on pitänyt. Uuden työn kunniaksi kävin shoppailemassa Ikeassa. Itse asiassa alkuperäinen ajatus oli ostaa vanha hylly tai kaappi kirppikseltä, mutta ei kärsivällisyys riittänyt sen metsästämiseen. Ikeassa shoppailu on kyllä vähän liian helppoa... Kuvassa näkyvä hylly siis lähti mukaan. Nyt vaan sitten kirjoja ostelemaan, vähän tyhjältä vielä näyttää. Pleikkari pitäisi saada tuosta lattialta lipaston laatikkoon ja telkkarin alle voisi väsätä jonkun palikan kirjojen tilalle, että saa sen oikealle korkeudelle. Projekteja riittää...
Ja sitten vielä vähän ruokajuttuja.. Eilen paisteltiin taas ihanaa halloumia salaatin päälle. Hedelmiä ja suolaista juustoa, sopii niin hyvin yhteen. Tuoretta ananasta, granaattiomenaa, mandariinia.. nam nam..

4 comments:

 1. Ihana hortensia! Mää sain semmosen viininpunasen ku Emre synty, mutta se kerkes kuolla ku en osannu hoitaa sitä. Tai mää luulin, että se kuoli mutta vein kesäksi sen ulos ja eiköhän se kasvattanu uusia lehtiä. Nyt se on talavehtinu tuosa viiliällä ikkunalla ja kasvattaa taas uusia lehtiä. Saapa nähä kukkiiko ennään... :) Ja pakko testata nuita sun ihania salaatteja joskus..

  ReplyDelete
 2. Noi hortensiat on kyllä vähän haastavia, muutama on mullaki kupsahtanu. Niitä sais olla koko ajan kastelemassa ja ötököitäki niihin tulee helposti. Niitä kannataa muuten kastella alakautta esim. laittaa suojaruukun pohjalle vettä ja antaa imeä siitä jonku aikaa. Ja hortensiahan vaatii vähän erilaisen mullan ja lannotuksen kun muut peruskukat. Muistakseeni samantyyppisen hoidon kun alppiruusu.

  Huomaa, että kun on kevät tullu niin haluttaa enemmän hedelmiä ja vihanneksia. Talvella on tulluki syötyä sen verran raskaasti, että ei kyllä oo yhtään pahitteeksi :)

  ReplyDelete
 3. Ahaa, enpä tienny että pitäs olla jotaki erityis multaaki.. Pittääpä tutkia asiaa.

  Mää oon koittanu keventää jo pari kuukautta ku nuo raskauskilot salamatkustaa vieläki.. On ollu ajatuksen viimekesän ja syksyn jossaki ihan muualla ku itessä, mutta nyt ne on jo jonkuaikaa vaivannu. Alakaa jo salaatti-ideat loppumaan niin tuun kurkkimaan tarkemmin nuita sun ihania ennen seuraavaa kauppareissua. :)

  ReplyDelete
 4. Hehee, nyt mä sit sain oman blogin startattua..menihän siinä tovi.. :D

  ReplyDelete