Wednesday, October 3, 2012

Kiireettömyyttä ja kukkasia

Täällä kotiäidin päivät hurahtavat toinen toistaan nopeammin; viikko tuntuu päivältä, kuukausi viikolta. Jostain syystä kotona ollessa ajan taju hämärtyy ja normaali kuukauden kesäloma tuntuu vitsiltä. Toisaalta kotona oleminen on ihanaa ja kerrankin ehtii vain olla. Näin yhden lapsen kanssa, varmasti erilaista isomman katraan kanssa. Nyt kaiken energian saa käyttää ainokaiseensa, toki Kyöstikin kovasti huomiostaan taistelee. Taistelusta osansa on saanut ainakin pikku bambi, joka saa pataan aina kun silmä välttää. Telkkarissa ministeri Virkkunen kertoo meille jotain tärkeitä juttuja ajan ratoksi.
Täällä on taas parit projektit ollu käynnissä. Fridan huone ei ihan valmis vielä ole niin kuin näkyy, mutta seinät on jo maalattu, huraa! Olkkariin ostin töllön alle aivan ihanan vanhan patakaapin Romuritarista. Maalaisromanttisessa mielentilassa piti saada lisää kukkasia tapetin jatkeeksi seinälle. Kasviprinteistä pitäville suosittelen Royal Horticultural Societyn verkkokauppaa. Postimaksutkin ovat edullisia ja printtejä on monenlaisia sekä koot valittavissa.

2 comments:

  1. Lovely home. The dog is HILARIOUS - thinks it is a cat, looking out the window. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes Tallulah, that is exactly what he thinks! :) I'm always telling him to come down because he's ruining the sofa. He's quite heavy for his size. But I guess I have lost the battle as you can see. I'm so glad you found my blog!

      Delete