Thursday, November 28, 2013

Kotia kuntoon jouluksi

Joulun lähetyessä tulee inspis saada kotia kuntoon. Varsikin tähän aikaan värikäs ja leikkisä tyyli tuntuu mukavalta. Ompelukone on surissut ja viimeisin tuotos on yllättäen jälleen kerran yksi tyyny lisää kokoelmaani. Lipputyyny sopisi hyvin myös lastenhuoneeseen, jos se tuntuu liian söpöltä olkkariin.
 Lippukuvio syntyi kangassuikaleista, joista ompelin putkiloita.
Olkkariin vaihtuivat myös uudet verhot. Voiko kukkakuoseja olla liikaa? Ei tietenkään! Haaveilen ehtiväni maalamaan seinät kermanvalkoisella ennen joulua. Sininenkin oli meillä kokeilussa osassa seiniä, mutta raskauspahoinvointi pakotti maalaamaan ne pois. En tiedä onko päässäni jotain vikaa, mutta minulla pahoinvointia raskaana aiheuttivat tietyt värit. Ensimmäistä odottaessa vaaleanpunainen ja toista odottaessa vaalensininen.
Lipasto on saanut uutta maalia pintaansa. Jostakin pitäisi löytää tähän kivat vetimet. Kotoisasti pyykki- ja lelukorit keskellä olohuonetta.
Lopuksi vielä muutama kuva eteisestä, jota olen vihdoin saanut vähän järkevämpään kuntoon. Löysin Jyskistä alennuksesta säilytyspenkin ihan muutamalla kympillä. Ompelin mukana tulleeseen patjaan uuden päällisen vahakankaasta. Vahakangas ei ole kyllä helpointa ommeltavaa, mutta onnistuin kuitenkin ainakin tyydyttävästi. Pieniin koreihin saa hyvin piilotettua käsineet ja pipot ja Fridan kengät mahtuvat hyllyihin. Vahakankaisen patjan päälle voi nousta seisomaan kengätkin jalassa.

5 comments:

 1. CASA LINDA,PARABÉNS EU ADORAR AS CORES.BOA QUINTA.BEIJO.VALÉRIA.(BRASIL).

  ReplyDelete
 2. Oi mikä ihana tyyny! :) Ja mukava blogi, uusi lukija ilmottautuu :D
  -Annika

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Annika ja kiva kun tulit lukijaksi!

   Delete
 3. Ihana tuo kuisti. Mua niin tympii, ku meillä ei oo kuistia. Se ois ihana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No teillä on kyllä niin ihana se eteinen ettei mua ainakaan tympis yhtään :)

   Delete