Thursday, November 7, 2013

Juhlia odotellessa


Eilen soviteltiin lasten kanssa uusia vaatteita talven juhlia varten. Pikkumiehelle on nimiäiset vielä pitämättä ja Fridallakin on varmasti jotkut joulujuhlat päiväkodissa luvassa. Pojulla on niin miehekäs Name itin paitapusero, joka on samalla body. Siinä on siis hihaton alusbody ommeltuna kiinni. Kätevää.
Nämä housut menevät arkenakin. Vyötärö on joustava ja siinä on kiristysmahdollisuus eli mahtuvat vielä pitkään. Tässä vaiheesa kun kasvu on niin nopeaa, on aina vaikea valita oikeaa kokoa. Juhlat kun ovat vasta kuukauden päästä. 
Iso jätkä jo äidin silmissä. Koko asu siis Name itistä. Jalassa jälleen pörrösukat, joita meillä on iso läjä. Pysyvät hyvin näin pienelläkin jalassa ja meillä on tapana vetää ne housujen päälle melkein polviin asti aina kun lähdetään ulos. Tyylikästä tai ei, mutta ainakin helpottaa pukemista.
Isosisko sai Name itin prinsessamekon, mutta tällä kertaa ei pinkkiä. Ihanasti sopii tämä väri kun on vähän punertavat hiukset. Tätä mekkoa löytyy isommillekin tytöille aina kokoon 152 asti. Harmaat sukkikset myös Name itiltä.
Kyllä tällä kelpaa mennä päiväkodin joulujuhliin. Ja tietysti viettää 2v-synttäreitä joulukuussa! 
Vähän jo kurkisteltiin joulukoristeitakin. 
Ihanaa laittaa nyt joulua kun Frida ymmärtää sen päälle enemmän. On siinä tietysti puolensa, saa nähdä kauanko koristeet kuusessa pysyvät vai löytyvätkö ne hetken päästä lelukorista...

5 comments:

 1. Oih miten ihanaan blogiin törmäsinkään :) Hyppään matkaan mukaan!

  ReplyDelete
 2. Ihana pikkuprinsessan mekko, vaikka en lapsista tykkääkkään! ;) Kiva kun olet alkanut taas aktiivisemmin Bloggailemaan! Leppoisaa alkavaa talvea sinne :)

  ReplyDelete
 3. PS: Kävin muuten shoppailemssa Name Itillä frendille ja sain tosi hyvää palvelua :) Nice.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Sofia! Onpa kiva kuulla että tykkäsit shoppailla meillä :)

   Delete