Thursday, April 17, 2014

Päivä Lapsimessuilla ja edistystä Fridan huoneessa

Neule ja housut name it.
Raitatakki name it.
Viime viikon perjantaina käväistiin Emilin kanssa katsastamassa Lapsimessujen tarjontaa. Ihmisiä oli heti aamupäivästä tosi paljon liikkeellä ja ei voi muuta kuin ihailla vanhempien kärsivällisyyttä lastensa kanssa ihmispaljouden keskellä. Mehän olimme ovelasti valinneet päivän, jolloin Frida on hoidossa. Sen verran on jo opittu, että pahimmassa uhmaiässä kärsimättömän luonteen kanssa ei kannata välttämättä neitiä joka paikkaan viedä. Jospa ensi vuonna sitten. Mutta äitillä, iskällä ja Emilillä oli oikein mukava päivä messuilla.
Name itin osastolla oli jengiä ja trendikäs Limited-mallisto ihanasti esillä.
Emilillä oli merihenkinen name itin asu päällä. Neule on ihan lemppari, tosi pehmeä ja niin miehekkään oloinen niin kuin pikku-Emilkin nykyään.
Joku oli nähnyt todella vaivaa Lego-palikoiden kanssa.
Välillä piti tietenkin pysähtyä syömään. Tälle pojalle kyllä ruoka maistuu.
Samaan aikaan oli menossa myös Kädentaitomessut, joissa olisi riittänyt ihasteltavaa vähän pitemmäksikin aikaa. Silmään pisti tämä ylemmässä kuvassa istuva herrasmies, joka virkkasi keskittyneesti isoäidinneliöitä. Messuilla oli niin lasten kuin kädentaidonkin puolella paljon ihania juttuja tarjouksessa, joten ihan shoppailumielessäkin siellä kannattaa käydä.

Kotona on taas hieman edistytty sisustushommien kanssa. Olohuonehan on meillä korkeaa tilaa, jonka seinä yhdistyy yläkerran seinän kanssa. Samaa raitatapettia, jota laitoin olkkariin tuli siis myös yläkertaan, jossa on Fridan huone ja minun ompelunurkkaukseni.
Palkin toinen puoli on vielä maalia vailla niin kuin näkyy...
Viime viikolla tuunaamani jakkara pääsi paikalleen Fridan yöpöydäksi. Huone alkaa näyttää jo ihan kivalta. Vielä aika "siisti" versio, mutta hyvä pohja kaikille suloisille pikkutytön jutuille.
Aurinkoista pääsiäistä!

2 comments:

  1. Voi että kun on suloinen ja valoisa huone=)
    Tytöille onkin mukava sisustaa kaikkia ihanuuksia.

    ReplyDelete
  2. Voi kiitos Jaana! Kyllähän tästä on muotoutumassa melkoinen pikkuprinsessan valtakunta :)

    ReplyDelete