Sunday, June 8, 2014

Kiirettä pitää!

Nopeat kuulumiset täältä kiireisen arjen keskeltä. Meillä on viime aikoina ollut vähän normaalia kiireisempää, joten sain kunnollisen hetken istahtaa koneen ääreen vasta nyt. Miehellä on paljon töitä kesälomien alettua pyörimään ja samalla kunnianhimoinen projekti maalata vanhan talomme alkuperäinen peltikatto saatiin hyvälle alulle. Käytännössä kahden pienen lapsen kanssa aina toinen katsoo lasten perään ja toinen touhuaa jotain eli kaikki ne projektit, jotka haluaisin tehdä sujuu ainakin puolta hitaammin. Mutta paljon ollaan kuitekin tehty ja nautiskeltu kesästä myös!

Daaliapenkkiä hieman suurennettiin tänä vuonna. Taustalle istutin viininpunaisia auringonkukkia. Vielä näyttää vaatimattomalta, mutta hetken päästä tämä on ihan viidakko.

Pihan suurin perennapenkki, joka elää nyt neljättä kesäänsä alkaa näyttää hyvältä. Puutarhan rakentaminen vaatii todella paljon kärsivällisyyttä ja pitäisi jaksaa odotella tuloksia vuosia. Mutta kyllä vaan kannatta, tänne on ihana tulla aamukahville kaiken vehreyden ja lintujen sirkutuksen keskelle.
Vihdoin ostin itselleni jättiverbenan! Se jos joku tuo mieleen englantilaiset puutarhat. Ajattelin yrittää talvettaa tämän kellarissa.

Ikkunoiden alle ostin edulliset pajukorit ja niihin istutin vaaleanpunaista verbenaa ja petunioita.

Katosta on nyt maalattu toinen puoli. Tämän kanssa joutuu menemään säiden ja vapaapäivien mukaan. Tänäänkin olisi ollut hyvä päivä maalata, mutta vettä on luvattu. Että ei auta kun odotella taas sopivampaa säätä. Väri näyttää kuitenkin ihanalta. Sävy on nimeltään Ruoho, sopii hyvin kukkaihmisen kotiin. 
Nyt jatkamaan hommia. Ihanaa sunnuntaita!

2 comments:

  1. Ihana väri tulee kattoon! Hyvältä näyttää!

    ReplyDelete
  2. Kiitos! Onhan siinä hommaa mutta hieno tulee!

    ReplyDelete