Sunday, February 21, 2010

Pink, yellow and green


Tuskin kenellekään on jäänyt epäselväksi, että rakastan pastelleja. Värimaailmani koostuu lähinnä sekoituksesta vihreää, pinkkiä ja keltaista. Haaveilen omasta putiikista, jossa myytäisiin vanhojen tavaroiden rinnalla ihanan värikkäitä tekstiilejä, astioita, sisustustavaroita ja asusteita. Uskoisin, että tästä maasta löytyy muitakin värejä rakastavia, jotka eivät suhtaudu sisustamiseen liian vakavasti vaan haluavat hieman hullutella. Itse huomaan usein valitsevani turhankin varmoja vaihtoehtoja sen sijaan, että kuuntelisin rohkeammin sisintäni. Koti merkitsee minulle paikkaa, joka kuvastaa sielunelämääni ja sehän on melkoinen sekasoppa.

4 comments:

 1. Pastellivärit on kyllä niin ihania, ne on minunki lemppareita.. Varsinki nyt kesää kohden sitä haaluaa enemmän sellasia pehmeitä ja raikkaita sävyjä.. Oon suunnitellu nyt tehä erilaisia asusteita mitä voi käyttää hiuskoristeena ja kenkäkoristeina, ja käyttää niissä sellasia pehmeitä värejä.. Kukkia ja sellasta.. Voih kun pääsis itekin jo sisustaan kotia.. sniif..

  ReplyDelete
 2. Ihana tuo vihree purkki! Nii ja eikä sulla oo mikkään mummotyyli vaan tyyli sisustaa vanahalla! :) Testaan tätä kirjautumisjuttua ekana sun blogiin. En kuitenkaan ainakaan vielä alota ommaa... ;)

  ReplyDelete
 3. Kiitos Lettu ja mukava ku tulit tänne! :) Vihreä purkki löyty Stokkalta ja makso vain alle neljä euroa. Ajattelin käydä hakeen toisenki. Mummotyylistä puhun ihan positiivisessa mielessä :)

  ReplyDelete
 4. Sinulla on tosi ihastuttava blogi!
  Heti jäin koukuun ensi visiitiltä=)

  ReplyDelete