Saturday, February 6, 2010

Roses from Cath

 
Viime sunnuntaina laitoin tilauksen menemään rakastamalleni Cath Kidstonille ja jo keskiviikkona paketti tuli kotiovelle. Kuljetusmaksut eivät ole halvimmasta päästä, mutta palvelu on hyvä koska lähetti tuo tavarat tosiaan kotiovelle asti. Kyöstille tilattiin ruusupeti ja suunnittelemani laukun sijaan tilasin itselleni kangasta uusiin sohvatyynyihin. Tästä kankaasta pitäisi siis ommella pari tyynynpäällistä kunhan Kyösti antaisi hetken rauhaa.. Taustalla näkyy myös verhot, jotka päätin laittaa pitsiverhojen päälle siten, että pitsi vähän pilkottaa reunasta.

 
Kyösti tajusi heti, että tämä on hänen petinsä ja on jopa yöt suostunut nukkumaan kiltisti ruusujen keskellä meidän sängyn sijaan. Välillä pitää kuitenkin saada vähän läheisyyttä...

4 comments:

 1. Oi, paljonko Köpin peti kustansi? Entä maksut? Meilläkin perhe lisääntyy nelijalkaisella, mutta hirvittää investoida noihin pehkuihin, kun ei sitten tiedä kotiin tullessa, onko ne pistetty päreiksi päivän aikana :D Sen verran kuitenkin olen esteetikko, etten sellaista kliinistä muovikaukaloakaan nurkkini halua ;)

  ReplyDelete
 2. Tämä peti on kolmesta koosta se suurin ja taisi olla 48 puntaa, jos oikein muistan. Kuljetusmaksut on lisäksi 10 puntaa. Ne mitä olen täällä Helsingissä kaupoissa katsellut ovat olleet hinnaltaan suunnilleen samoissa luokissa. Tämä peti on mielestäni kuitenkin hinta-laatusuhteeltaan tosi hyvä, koska vaikuttaa kestävältä ja kangas on yllättävän jämyä. Suosittelen! Kuosivaihtoehtona oli myös raita. Minkälainen koira teille on tulossa?

  ReplyDelete
 3. Oi, kiitokset vastauksesta! Löydän varmasti linkin putiikkiin aiemmista postauksistasi :) Hintakin tuntuu ihan samansuuntaiselta, mitä kotoperäisestä putiikista ostettu "tavallinen" pesä maksaisi, joten ei paha. Meille tulee espanjalainen löytökoira, hiukan jo vanhempi herrasmies on rodultaan podenco. Esittelen hänet aikanaan sitten blogissa :)

  Onko tuo pedin pohjaväri muuten ihan sininen, vai vivahtaako vähän turkoosiin?

  ReplyDelete
 4. Kyllä se on aikalailla ihan sininen. Siinä sohvalla on tyynyssä samaa kangasta kuin pedissä. Saattaa näkyä väri paremmin. Linkki kauppaan löytyy blogin vasemmalla reunalla olevasta shopping-listasta :)

  ReplyDelete