Sunday, February 7, 2010

Decorating the bedroom/kitchen

 
Asunnossamme on kaksi isoa huonetta, mutta ei erikseen makuuhuonetta. Jouduimme siis valitsemaan kumpaan huoneeseen laitamme sängyn. Vastoin yleistä mielipidettä päätimme laittaa sen keittiöön. Olohuone on paikka, jossa kuitenkin vietämme suurimman osan ajastamme ja sänky olisi muuttanut huoneen luonteen kokonaan. Meillä tämä ratkaisu on toiminut hyvin vaikka se ihmetystä herättääkin. Verhot vielä puuttuvat ikkunasta. En ole osannut päättää minkälaiset ja minkä väriset laittaisin.
Viime viikon lauantaina kävin tutustumassa Ainin suosittelemalla Valtteri-kirppiksellä Vallilan makasiineilla. Sieltä tarttui mukaani tämä ristipistotaulu täydentämään kokoelmaani.

 
Olen yrittänyt tehdä eroa sängyn ja keittiön välille verholla. Se vain saisi olla hieman leveämpi. Tämä huone on selvästikin vielä työn alla ja katsotaan mitä vielä keksin. Niin ja taulut saisivat varmaan olla samalla tasolla...

 

4 comments:

 1. Aivan ihanat tuolit ja pöytä teidän keittiössä!

  ReplyDelete
 2. Oho, siinäpä erikoinen ratkaisu, mutta jos teille toimii, niin sehän on pääasia! Aamupalapöytään on ainakin lyhyt matka :)

  ReplyDelete
 3. Moikka! Tosi söpö tuo ristipistotaulu. Voi että kun sais omatkin ristipisteilyt kerrankin valmiiksi! Ne taitaa mulla olla sitä ikuisuusprojekti- osastoa :) Minusta tuo makuuhuone/keittiö yhdistelmä on ihan hyvä ja toimiva. Teillä on niin sieviä kaikki huonekalut. Käyppäs varsin Happy loves rosie:n happy shopissa ja etsi cozy granny blanket. Arvaa kenelle se on Sold! ;) En voinut vastustaa...

  ReplyDelete
 4. Piipa, tajusin kyllä heti mistä peitosta puhut! :) Eikä se ollu edes kallis. Langatki maksais helposti yhtä paljon.

  Näin pienessä asunnossa joutuu tekemään vähän erikoisia ratkaisuja. Mutta tykkään tästä asunnosta ja alueesta niin paljon että on se sen arvoista.

  ReplyDelete