Wednesday, October 16, 2013

Hattaratyyliä

Yltiöromanttinen minäni on saanut taas yliotteen sisustuspuuhissa viime aikoina. Pitsiverhot ovat aina olleet mieleeni, mutta näissä ikkunoissa ne ovat näyttäneet liian valjuilta, kun seinätkin ovat valkoiset, eikä meillä valitettavasti ole ruutuikkunoita, joissa kaikki verhot näyttävät ihanilta. Nyt keksin laittaa pitsiverhojen seuraksi raidalliset rullakapat, jotka tuovat vähän väriä. Särmää hattaraiselle tyylille antaa keväällä hankkimani String-hylly, jossa on yllätys yllätys vaaleanpunaiset kannattimet. 
Eteinen on ollut meillä aina ongelma ja nyt  kun sinne tuli vielä yhden perheenjäsenen kamppeet lisää niin jotain oli pakko keksiä. Pientä helpotusta säilytysongelmaan löytyi yllättäen Jyskistä, joka ei yleensä ole se paikka josta lähtisin tyyliini sopivia huonekaluja metsästämään. Tästä säilytyspenkistä tuli kuitenkin ihan kiva kun päällystin istuinpatjan Cath Kidstonin vahakankaalla. Itse penkki ei maksanut kuin muutaman kympin. Yritän ottaa parempia kuvia eteisestä myöhemmin kun valoa on enemmän. 
Frida sai testata uutta ihanan väristä Name itin untuvatakkia nyt kun kelit kylmenivät kunnolla. Vähän meinaa aiheuttaa vastalauseita toppavaatteiden pukeminen... 

4 comments:

  1. Tuota name it:n toppatakkia oon kovasti hypistellyt liikkeessä käydessäni, mut aina se vaan on sinne jäänyt. Mutta onpa se tosi kaunis päällä!! <3

    Nuo rullakapat kyllä antaa kivasti ilmettä noille pitsiverhoille. Harmi vaan kun nykyisin valmiit kapat on niin kapeita, eikä tuommoisia valmiina kaupasta löydy. Oletko itse ommellut kapat?

    ReplyDelete
  2. Hei Milla! Oon ollu kyllä tosi tyytyväinen tuohon takkiin ja itseasiassa Fridalla oli viime vuonna sama takki eri värissä ja tykkäsin kovasti. On myös tosi lämmin kun täyte taitaa olla untuvaa.
    Nämä rullakapat on kyllä valmiina ostettu ja ovat 160 leveitä. Ostin ne netistä verhokauppa.fi:stä. Siellä on tosi laaja valikoima. Eivätkä edes olleet kalliita.

    ReplyDelete