Thursday, October 24, 2013

Ihana kamala päivä

Eilen oli sekä ihana että aivan kamala päivä. Aamulla pääsin kampaajalle rentoutumaan kun Frida meni päiväkotiin ja pikkumies jäi isukin kanssa ekaa kertaa pitemmäksi aikaa kahdestaan. Päivällä oli vielä aikaa tehdä pieniä projekteja, jotka olivat odotelleet sopivaa hetkeä. Keittiiöön sain vihdoin seinälle lautashyllyni kokkauskirjoja varten. Siitä tuli kyllä tosi kiva ja mieheni ihmetyksistä huolimatta laitoin siihen ledit palamaan jo näin lokakuun puolella. Minulle nuo ovat enemmän sisustusvaloja kuin joulukoristeita ja tuovat kivasti lisävaloa kun alkaa olla jo melko pimeää.
Vähemmän ihanaa oli illalla kun mies lähti töihin ja jäin lapsukaisten kanssa kotiin. Frida oli flunssan takia vaativalla tuulella ja pikkumiehestäkin on kuoriutunut melkoinen sylivauva, joka ei välillä suostu tuntikausiin muuhun kuin sylissä olemiseen ja se on kieltämättä todella hankalaa kun vaativia tyyppejä on nyt enemmän kuin yksi. Ilta oli siis kummankin osalta melkoista kärtyämistä ja kaiken kukkuraksi Kyösti päätti lorauttaa keittiön lattialle litratolkulla pissaa vaikka oli saanut ihan normaalit ulkoilutukset. Ekaa kertaa oli tämän vauva-arjen aikana hermot ihan napsahtamispisteessä ja Kyösti parka kulki häntä koipien välissä pitkin seinänvierustoja.
Tässä kuukauden ikäinen sylivauva harvinaisesti seesteisen näköisenä sitterissä uudessa pingviiniasussa, joka on Name itin unisex-mallistoa vastasyntyneille. Pikkumies on viettänyt elämänsä ensimmäisen kuukauden aikalailla pelkästään tämän malliston vaatteissa. Tykkään niiden puhtaasta värimaailmasta ja mallit ovat hyvin istuvia ja helppo pukea. Pienet villasukat ovat myös Name itin. 
Pingviinisarjaan kuuluu myös kietaisumallia oleva body, josta saa vedettyä käsien suojaksi tumput ettei lapsukainen raavi kasvojaan. 
Isosiskolla on vauhti päällä tarhapäivän jälkeen. Neiti on lähdössä lentoon uudessa Name itin lintutunikassa. Kerrospukeutuminen on meillä suosittua näin vanhassa talossa, jossa on talvella melko viileää. 
Tältä emännältä luonnetta löytyy päivä päivältä enemmän. Jalassa Name itin farkkulegginssit, joissa on hauska eläinprintti.
Kuva nameit.com

3 comments:

 1. no nyt mua harmittaa kun myin just tuollaisen samanlaisen lautashyllyn, kun en keksinyt muka käyttöää, toki se oli aika painava niin en luota että pysyy näissä kipsilevyissä:))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Jessika! Mullaki oli tämä hylly pitkään käyttämättömänä kunnes keksin sille tämän uuden käyttötarkoituksen. Aika levyseinä taitaa olla meilläkin tässä kohtaa mutta toivotaan ettei tule alas...

   Delete
 2. Toi lautaskeittokirjapidikehylly on tosi jees. *ryhtyy koluamaan nettikirppareita*

  -Miessisustaja

  ReplyDelete