Thursday, October 3, 2013

Uusi alku

Täällä taas! Viime kerrasta onkin hetki vierähtänyt... Mielessä oli jo luopua blogista, mutta uusi into löytyi elämänmuutoksen myötä. Olen äippälomalla taas! Tässä ihana pieni poikamme, joka syntyi 25.9. Uusi tulokas on huomattavasti rauhallisempaa sorttia kuin edeltäjänsä. Luojan kiitos! Nyt vasta tajuaa kuinka rankkaa ensimmäisen kanssa oli kun on vähän vertailupohjaa...


Isosisko Fridakin on kasvanut vauvasta isoksi tytöksi. Varsinkin nyt veljensä rinnalla tuntuu ihan jättiläiseltä. Meillä on rento meininki niin kuin näkyy, aamupalaa sängyssä jne. Pääasia ettei tarvi liikaa stressata kun kummatkin ovat näin pieniä.
Makkarissa on todella tiivis tunnelma tällä hetkellä. Parisänky ja kaksi lasten sänkyä pikkuruisessa huoneessa. Hyvin on kuitenkin tämä järjestely toiminut. Kutsun tätä meidän pesäksi, jossa ei ole kukkakuoseissa säästelty. Frida on vielä niin kovasti minussa kiinni ja avuttoman huono nukkuja edelleen, joten emme viitsi vielä häntä siirtää yläkertaan nukkumaan. Joka yö herätään vähintään kerran siihen, että pikku sängystä kuuluu "mamma, mamma". Täällä on mukava herätä yhdessä, juoda kahvit sängyssä ja katsella aamuteeveetä tai piirrettyjä. 
Uudelle innolle jatkaa blogia on myös toinen syy, joka liittyy tulevaan yhteistyöhön suosikki lastenvaatemerkkini parissa. Siitä lisää myöhemmin!
5 comments:

 1. OLÁ ANU,SUA CASA TEM UMA BELEZA NATURAL EU ADORAR ISSO.FELIZ QUINTA.BEIJO.VALÉRIA.(BRASIL).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi! Unfortunately I don't speak Spanish but I'm really happy that you found my blog :)

   Delete
 2. Onnea perheenlisäyksestä! Elät ihania aikoja <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Näitä aikoja varmasti muistellaan taaksepäin :)

   Delete