Thursday, March 27, 2014

Kevättakit testissä ja tapettia olkkariin

Takki ja lakki name it.
Vaikka pääkaupunkiseudulla asunkin ja ihan Helsingin rajalla, hyvien kulkuyhteyksien päässä, niin melko harvoin tulee lähdettyä äippälomalla keskustaan koko pesueen voimin. Nyt kuitenkin tehtiin täsmäisku Laura Ashleylle Espalle, koska minun oli päästävä hakemaan sieltä muutama rulla tapettia. Oli melko lämmin päivä, joten Frida pääsi samalla testaamaan uutta name itin kevättakkia. Neidistä on tullut melkoinen vaatefriikki jo tässä vaiheessa, saa nähdä mitä taisteluita on vielä edessä hänen asuvalinnoistaan. Nyt on menossa pinkki prinsessavaihe joten takin väri oli tietysti mieluinen. Takki on ehkä enemmänkin vadelmanpunainen, raikas pinkki, ei liian imelä. Siinä on ohut puuvillavuori eli sopii hyvin kesätakiksi myös.
Melkoinen poseeraaja tämä tyttö ja niin ylpeänä uuden takin kanssa kulki pitkin keskustaa. Tietenkin itse piti saada kävellä vaikka oli meillä rattaatkin matkassa. Samalla reissulla ostettiin Fridalle uudet tennarit, ei oikein nämä talvikengät passaa uusiin kevätvaatteisiin.
Laura Ashley on minun makuun ehkä hieman konservatiivinen, mutta kyllä sieltä ihania yksittäisiä juttuja kotiin löytyy. Nyt siis ostokassiin päätyi karpalonpunaista raitatapettia olohuoneeseen.

Tässä  on menossa kova sommittelu verhojen ja lamppujen kanssa, että miltäs tämä nyt tulee sitten näyttämään.Tapetointi on pakko tehdä muutamassa osassa kun mies on apuna lasten kanssa. Täytyy sen verran kehaista, että minusta on tullut tapetointihommassa jo aika ammattilainen. Vanhaan taloon tapetti vaan sopii niin hyvin ja se tuo lämpöä ja tunnelmaa. Aina vaan jännittää miltä pienestä palasta valittu kuosi näyttää isolla pinnalla.
Kuvan lamppu löytyi kierrätyskeskuksesta melko edullisesti. Pitää katsoa sopisko siihen paremmin joku raikkaampi kangas varjostimeen. Lisää kuvia luvassa kun projekti etenee!
Emilkin sai uuden kevättakin name itistä raikkaana raitaversiona. Ihan vielä ei ole tarjennut tämän kanssa ulkona liikkua, mutta takki on just sopiva kesääkin ajatellen, viileämmille päiville ja illoille. Uskoisin, että  pinta kestää myös kevyttä sadetta, tuulenpitävä se ainakin on.
Takissa on kivat vihreät yksityiskohdat ja vuori, joka tuntuu mukavalta lyhythihaisenkin paidan päällä. Nyt vaan odotellaan lämpimämpiä ilmoja että pääsis jo pihahommiin, niitä nimittäin riittää!

1 comment:

  1. Suloiset veijarit kevättakeissaan=)Onhan se niin mahtavaa,kun kevät on täällä.Ja kohta on jo kesä!
    Raita tapetti on pirtsakka.

    ReplyDelete