Thursday, February 27, 2014

Laskiaispullakahvit Porvoossa

Haalari ja lakki name it.
Eilen oli kyllä aivan ihana päivä. Käytiin syömässä laskiaispullia taas vaihteeksi Porvoossa. Olipa ihan rehellisyyden nimissä elämäni paras laskiaispulla, ihan kotitekoisen oloinen. Olishan se ollu mukavaa leipoa itsekin pullia, mutta päätin käyttää ajan vähän rennommin ja syödä toisten leipomuksia. Hyvä päätös, päästiin samalla vähän shoppailemaan.
Nam!
Oho.
Emilin haalari name it.
Fridalla oli ekaa kertaa päällä uusi välikausihaalari, joka on name itin softshell-mallistosta. Turhia kehumatta haalarilta ei voisi enempää toivoa: täysin vedenpitävä (ei kurapukua tarvitse edes päiväkotiin), hengittävä, mukava päällä, hieman joustavan oloinen ja vielä kivan näköinen. Myös Emil sai uuden pehmeän asun, joka on rennon väljä, ehkä vähän reilu mutta meneepä syksylläkin. Ihanaa haalarissa on se, että siinä on käsiin ja jalkoihin käännettävät tumput. Helpottaa elämää niin paljon, kun ei tarvitse näin pienelle yrittää pukea käsineitä tai jotain tossuja kun ne eivät pysy kuitenkaan. Name itin vaatteissa erityiseti ulkoilussa on hinta-laatusuhde todella hyvä.
Fridan haalariin on saatavilla myös sopivan väriset kurakäsineet, joissa on ohut puuvillavuori.

Frida veti pullansa napaan melko joutuisasti, koska oli niin kova kiire yhteen maailman parhaimmista paikoista, lelukauppa Riimikkoon. Tässä kaupassa lelut ovat niin nättejä, että niitä voisi ostaa ihan sisustusmielessäkin. 
Minäkin pääsin omaan lelukauppaani, Laura Ashleylle, ihastelemaan liikkeen takaosassa olevaa keittiötä. Tällaisen kun saisi luonnonvalkoisena puutasoilla. Kuulema ihan suomalainen keittiö on, Capris-keittiöiltä.
Reissun päätteeksi kotona odotti vielä pari pakettia: viime postauksessa haaveilemani kirja, jonka löysin edullisesti netistä ja tilaukseni Coloresta, jossa oli esimerkiksi tämä söpö lankarullateline ompelunurkkaukseeni. Kirja on aivan loistava, siinä on jopa viinisuosituksia neuleohjeille. Voiko enää parempaa olla?!

6 comments:

 1. Kerro vähän tarkemmin, mistä niitä elämän parhaita laskiaispullia saa! Kai sen voi sanoa, vaikka kahvila ei olisikaan "yhteistyössä" ;)

  Tuollainen neulekirjahan on ihan must, jossa on viinisuositukset neuleohjeille!

  ReplyDelete
 2. No hei Keskeneräinen! :) tottahan toki kerron, taisi olla kahvila Fanny nimeltään. Aivan loistavia olivat!

  ReplyDelete
 3. Ooh, mitä kauppoja...! Pääsisinköhän minäkin joskus tuonne :)

  Ehtisitköhän ottaa haasteen vastaan? http://www.rakkaudellatehty.fi/2014/02/minun-top-viisi.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Tiina! Kiitos haasteesta! Oon kyllä melkosen huono näihin vastaamaan, katsotaan jos ehtisin/saisin aikaseksi! :)

   Delete
 4. Porvoo on ihana kaupunki.
  Olispahan mahtava paikka asua tuolla vanhan miljöön keskellä=)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Porvoo on meille kyllä ihana irtautumispaikka normaali arjesta, siellä on hyvä käydä "minilomilla". Kyllähän siellä asuakin kelpais :)

   Delete