Friday, May 16, 2014

Tiitan päivä

Fridan asu name it
Tiitaksi (Frida) itseään kutsuvalla neitosella riitti eilen vauhtia. Enpä ole ennen ymmärtänyt, että jo kaksivuotiaalla on niin vahva oma tahto ja persoona. Ennen kuin itse sain lapsia jotenkin ajattelin niin pienet lapset ihan vauvoiksi. Kuinka väärässä olinkaan. Muuttuminen vauvasta "itsenäiseksi" tytöksi tapahtuu aivan käsittämättömän nopeasti. 
Olin makuuhuoneessa laittamassa Emiliä päiväunille ja huomasin, että Frida oli omatoimisesti vaihtanut kotivaatteista parempiin ja veti päättäväisesti takkia päälle. Hän oli kuulema lähdössä ulos leikkimään kun huomasi, että naapureiden auto oli saapunut pihaan. No eipä siinä auttanut kun päästää neiti omille teilleen ja jäädä hoitamaan flunssaista Emiliä sisälle.
Takki ja hame name it
Yksi parhaista leikeistä on kastella kukkia, toisin sanoen kaadella vettä pihalle portaikosta. Pyöräpaita on name itistä ja aivan ihana koska siinä on kimalletta.
Päivä alkoi eilen Fridan päiväkodin kevätjuhlilla, johon minä en päässytkään Emilin sairastuttua. Onneksi iskä pääsi Fridan tärkeään tapahtumaan ja minä sain katsella kuvista ja videoista neidin upeita laululeikkejä. 
Aamu-uninen tyttö.
Niin eleganttina siellä nautitaan ylellistä aamupalaa kaikkine herkkuineen. Name itin kukkakuosinen vetskaritakki on tosi nätti ja käytännöllinen ja tykkään sen hieman lyhyemmästä mallista. Onneksi Frida viihtyy niin hyvin hoitopaikassaan, vaikka nyt tulee pitkiäkin taukoja kun hoitopäiviä on vain pari viikossa. Ihania muistoja jää näiltä päiviltä.

2 comments:

  1. Aika menee nopeasti pienten lasten kanssa.Nyt kannattaa nauttia ja panostaa=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No älä muuta sano. Vuodet vaan seuraa toisiaan ja tässä yrittää parhaansa että pysyy perässä :)

      Delete