Friday, May 23, 2014

Valmiina kesän juhliin!

Farkut säädettävällä vyötäröllä, liivi ja t-paita name itistä.
Kesä on vihdoin täällä! Niin ihania päiviä... Aamukahveja portailla, grillaamista ja pihalla touhuamista. Lasten kanssa testailtiin uusia vaatteita kesän juhlia varten. Frida rakastaa mekkoja ja tästä hattaran sävyisestä unelmasta tuli heti suosikki. Tennareiden kanssa arkimekko ja juhlavammin asustettuna todella kaunis asu kesäjuhliin.
Viikon päästä on luvassa sukulaisen valmistujaiset ja sinne Frida saa mekkonsa kaveriksi suloisen romanttiset neuleasusteet: lyhyen neuletakin ja roosat sukkahousut. Mekko ja asusteet ovat name itin kesämallistosta.
Mekon sävy on ihanan viileän roosa ja sen yläosassa on kaunis punosmainen pinta.
Saman sävyisistä kipoista on meillä syöty välipalaksi lautasellisia kesän makuja eli mansikoita ja kermaa. Pienelle pojalle, jolla on järjetön ruokahalu mutta vain kaksi hammasta, ei ole niin helppo kehittää välipaloja. Tässä kuitenkin yksi, joka ei ole suoraan purkista.
Pakko vielä näyttää teille kuinka mielettömän ihanan neuletakin Fridan mummi kutoi. Vaaleanharmaansininen on yksi lempiväreistäni. Takki on tehty villa-puuvillasekoitteesta ja siinä on kauniit puiset napit, joissa on maalattuja kukkia. Kiitos vielä kerran!

2 comments:

 1. Voi pieniä juhlijoita.Ilo on niin aitoa=)
  Voi että kun tuo eteinen on iiihana.Niin ja tuo tapetti toisessa huoneessa.Suloista.
  Nätin villatakin on mummi kutonut.
  Aurinkoista viikonloppua=)

  ReplyDelete
 2. Voi kiitos Jaana. Tuo näkymä eteiseen tapetin kanssa on minunkin lempikohtiani kodissamme :)

  ReplyDelete