Thursday, May 1, 2014

Hyvää Vappua!

Meillä vappu sujui hymyissä suin seuraten Fridan onnea ilmapallojen, serpentiinien ja herkkujen keskellä. Vappu on saanut ihan uuden ulottuvuuden Fridan kasvettua vauvasta tytöksi. Ennen se ei ehkä ollut minulle juhlista se kaikkein mieluisin, mutta tällaisena rauhallisempana perhejuhlana vappu on tosi mukava. 
Vappuaatto oli melko viileä päivä, mutta siitä huolimatta päätettiin lähteä ulos grillaamaan ja kilistelemään vappumaljoja. Emilin synnyttyä olen todellakin joutunut opettelemaan vetämään mutkat suoriksi ja tekemään asioita helpoimman kautta. Ennen olisin marinoinut hyvissä ajoin grillattavaa ja häärinyt keittiössä tuntikausia, mutta nyt haettiin vain lähikaupasta makkaraa ja muita valmiita herkkuja. Nykyään meillä on esimerkiksi unohdettu suurissa marketeissa asiointi lähes kokonaan. Hermoja ja aikaa säästyy niin paljon kun lasten kanssa käy vain pienessä lähikaupassa, jossa tietää tasan mitä milläkin käytävällä on. Tässä elämänvaiheessa ei auta kuin hyväksyä, että kaikkea haluamaansa ei ehdi toteuttaa, sille riittää varmasti aikaa myöhemminkin. Nyt on vaan ihana nauttia yhdessäolosta, seurata lasten onnea ja luoda perinteitä joka vuodenajalle.
Takki, paita ja housut name it
Me perheen naiset ollaan panostettu uusiin kevätasuihin. Fridan joustavissa farkuissa on väri neidin mieleen ja raitapaita antaa niille vähän särmää. Koko asu on name itistä. Minä taas löysin itselleni kirpparilta jonkun mummelin vanhan kotitakin, josta pienensin itselleni sopivan asun pihahommiin. Mekko istuu hyvin tänne meidän "landelle" ja minun mummomaisiin touhuihini.
Ihanaa vappua hieman synkästä säästä huolimatta!

8 comments:

 1. Ihana mekko....ja ihanat veerhot olohuoneessa..:)

  ReplyDelete
 2. Kivoja ja romanttisia kuoseja siellä olkkarissa.On niin suloisen ihana tuo livingroomi.
  Niin hellyyttäviä nuo pienokaiset,kun äitin kanssa yhdessä puuhastellaan.Kyllä nyt kukat kukkii=)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Jaana! Tykkään myös itse olkkarin uudesta ilmeestä kovasti. Vielä kun ehtisi tapetoimaan loppuun jossakin välissä :)

   Delete