Friday, January 10, 2014

2-vee angstit

Lasten asut name it.
Pehmeä neule ja joustavat housut name it.
Viime viikkoina tämän talon tunnelmasta on vastannut eräs angstinen nuori neiti. Sitä erehtyy luulemaan, että vauvaikä on se haastavin aika. No ei näköjään ole. Kaariraivarit kauppareissulla ovat jo ihan normaali juttu. Kassalla hikoiluttaa kun tuli laitettua neidin rauhoittamista varten ostettu suklaapatukka viimeisenä hihnalle ja joutuu kestämään hirveää kitinää ennen kuin kaikki ostokset on piippailtu. Siinä sitten yrität muka niin pehmeällä äänensävyllä rauhoitella lasta, kun takana olevien katseet tuntuvat niskassa ja sisällä kiehuu. Epäilemättä tuttu tunne monessa uhmaikäisten perheessä. 
Ihanaa on kuitenkin huomata kehittyminen taaperosta nuoreksi neidiksi, jolla on jo niin oma persoonansa, paljon mielikuvitusta ja etenkin huumorintajua.
Emil on selvästi rauhallisempi luonteeltaan kuin Frida. Perustemperamentti on kyllä huomattavissa jo vauvana. 
Body name it.
Farkunvärinen trikoohaalari name it.
Vaikka välillä kiristää ja ärsyttää etenki se ettei saa rauhassa tehdä mitään, niin kuin esimerkiksi nyt tätä postausta, niin sisimmässään tietää, että näitä aikoja tullaan moneen kertaan haikeudella muistelemaan taaksepäin. Lasten kanssa kiireen keskellä on usein hankalaa muistaa elää hetkessä. Toisaalta elämä tuntuu juuri nyt aika todelliselta.

No comments:

Post a Comment