Thursday, January 2, 2014

Hyvää uutta vuotta 2014!
Keittiövälinepurkki ja Pip Studion kannu Coloresta.
Tuliset vaahterasiirappipähkinät.
Frida sai kummisedältä pinnejä tuliaisiksi.
Uuden vuoden vietto meni rennossa ja rauhallisessa tunnelmassa. Laitettiin erittäin pienellä vaivalla naposteltavia ja katseltiin raketteja lähinnä ikkunasta huonon sään takia. Oli kuitenkin tosi mukava ilta vaikka sen suurempia pirskeitä ei ollutkaan. Tarjolla meillä oli aika paljon valmiita herkkuja mutta myös helppoja itse tehtyjä naposteltavia kuten tuliset pekaanipähkinät vaahterasiirapilla. Kannattaa ehdottomasti kokeilla! Resepti on peräisin Nigella Express -kirjasta.

Tuliset vaahterasiirappipähkinät

50g voita
1,25 dl vaahterasiirappia
1,5 tl suolaa
1 tl cayennepippuria
350g pekaanipähkinöitä

Sulata voi ja lisää muut ainekset. Anna pähkinöiden kiehua mausteliemessä pari kolme minuuttia ja levitä ne foliolle jäähtymään hetkeksi. 

Viime aikoina ovat kukkaron nyörit olleet tavanomaista tiukemmalla yllättävien menojen johdosta. Nyt tuli kuitenkin vähän shoppailtua uuden vuoden kunniaksi ihanassa Coloressa. Sieltä tilasin tämän suloisen lakanan Fridan sänkyyn yläkertaan, jossa minulla sisustusprojekti meneillään. Siitä lisää juttua myöhemmin!

1 comment:

 1. Blogissasi näyttää olevan hyviä reseptejä! Mitä jos liittäisit sen meidän Etsiresepti.fi sivustoon, jotta voisimme linkittää siihen?

  Etsiresepti on hakukone, joka kokoaa reseptejä monilta suomalaisilta ruokasivuilta ja blogeilta. Monet ovat jo ilmoittautuneet tänne ja hyötyvät siitä, että annamme heille huomattavasti enemmän liikennettä.

  Liittyäksesi ilmaiseksi Etsireseptiin, klikkaa vain tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-kärkeen


  Ystävällisin terveisin,
  Etsiresepti.fi

  ReplyDelete