Thursday, January 30, 2014

Aina niin ihana Porvoo

Kaikkien pääkaupunkiseudulla vietettyjen vuosien aikana meillä on ollut tapana käydä irtautumassa arjesta Vanhassa Porvoossa. Erityisesti kesällä Porvoo on aivan ihana, mutta kyllä talvellakin pieni maiseman vaihdos piristää. Vanhassa kaupungissa on pienellä alueella monta kivaa pikkuliikettä ja maalaistunnelmasta saa inspiraatiota omaankin kotiin. Tältäkään reissulta ei ihan tyhjin käsin selvitty.
Yhdessä sisustusliikkeessä oli meneillään tarjous ota kolme maksa kaksi, joten olihan se käytettävä hyväksi. Mukaan lähti Greengaten suola- ja pippurisirottimet sekä meillä arkikäytössä suosittuja melamiinilautasia. Myös pari punaista seinäkoukkua löysin kodinhoitohuoneen pikakaunistusprojektiani varten.
Meillä on kellarissa erittäin ankea kodinhoitohuone, johon on tulossa remontti parin vuoden sisällä. Ennen sitä sille on kuitenkin tehtävä jotain, jotta pyykin pesu olisi hieman mukavampaa. Vähän tapettia, pari hyllyä, säilytyskoreja, kivoja somisteita jne. Saa nähdä mitä saan aikaiseksi. Toivottavasti minulla on näyttää kuvia valmiista huoneesta jo ensi viikolla!

2 comments:

  1. Onko tuo Laura Ashleyn liike eka kuvassa, ja onko se Porvoossa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. On joo ja on Porvoossa. Vissiin melko vasta tullu sinne. Siellä on aivan järkyttävän ihana vihreä englantilaistyylinen keittiö :)

      Delete