Thursday, January 23, 2014

Synttäripäivä


Päivä alkoi ihanalla auringonpaisteella! Ja sehän sopii koska tänään vietetään syntymäpäivääni. Nyt aion nauttia oikein kunnolla, sillä perhe-elämän pyörityksessä parit viime synttärini ovat jääneet melko pienelle huomiolle. Oli synttärit tai ei, niin lasten myötä on ihan nähtävä vaivaa, ettei itse unohdu pelkästään järjestämään muille kivoja päiviä. Mutta niinhän se taitaa monessa perheessä olla, että kun lapset tulevat maailmaan, niin monet asiat on opeteltava alusta. Ainakin näin meillä.
Fridan asu name it
Ihan ensimmäiseksi nautin kahvit rauhassa ja teen pikaisen siivouksen. Illaksi lapset menevät hoitoon ja minulle on kuulema luvassa synttäri-illallinen oikein kaupungilla. Siitä onkin hetki vierähtänyt, kun olen viimeksi saanut nautiskella hyvästä ruuasta ja seurasta ihan aikuisten kesken. Minulle ei ole koskaan ollut helppoa antaa vauvaa hoitoon muutaman kuukauden ikäisenä. Saa nähdä kuinka hyvin onnistun keskittymään rentoumiseen.
Fridasta on tullut jo niin "aikuinen", pieni nainen melkeinpä. Äidin meikit kiinnostavat kovasti ja huulipunaa pitäis saada laittaa aina kun mahdollista. Nytkin neiti näyttää niin tyylikkäältä uusissa name itin vaatteissa. Vielä kun voisi jo laittaa tennarit jalkaan ja lähteä ulos pelkässä hamosessa. Kovaa vauhtia se kevät on sieltä tulossa!

9 comments:

 1. YOUR HOME BEAUTIFUL! GOOD THURSDAY.VALÉRIA.

  ReplyDelete
 2. Ihastuttavia kuvia ja upea koti <3 Legginsit ja paita ovat kyllä kovin mieleen. Kyllä niissä kelpaa juhlistaa äipän synttäreitä. Paljon onnea synttäreidesi johdosta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti kohteliaisuuksista ja onnitteluista! Tuo paita on kyllä fridankin mieleen, kaikki missä on eläimiä on kivoja :)

   Delete
 3. Hyvää syntymäpäivää!
  T. uusi lukijasi...jolla huomenna synttärit...:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Irmastiina ja kiva kun liityit seuraan! Ja onnea synttäreiden johdosta!

   Delete
 4. Ihana koti teillä! Ja hyvää syntymäpäivää toivottelee toinen tämän päivän synttärisankari ;)

  ReplyDelete
 5. Paljon onnea!
  Ihanat pariovet!!! Ja tapetit!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Jaana! Nuo vanhat pariovet on minunki suosikki yksityiskohta meidän talossa!

   Delete