Monday, January 6, 2014

Loppiainen

Nyt se on virallisesti ohi, joulu siis. Kuusi on viety ulos ja koristeet pakattu pois. Yritäpä saada kolme metrinen hieman kuivahtanut kuusi ulos sotkematta. Tulos oli tämä.
Tässä vaiheessa vuotta tulee usein vähän tyhjä olo. Mitäs nyt odotellaan kun joulua ei enää? Kevättä? Kesää? Itse olen sitä ihmistyyppiä, jolla pitää olla aina jotain odotettavaa, päämääriä, valmisteltavaa, projekteja ja mielummin useampia yhtäaikaa. Nytkin on menossa yläkerran sisustus- ja maalausprojektit, portaikon maalaus ja kellarin kuntoon laittokin odottaa. Minua keskeneräiset projektit eivät ahdista, jos niitä ei ole niin niitähän kehitetään. Varsinkin kotiäitinä on pakko keksiä puuhaa. Kyllähän sitä muuten tympääntyy jos ei mitään omia juttuja ole.
Joulun päättymisestä huolimatta oli tosi mukava päivä tänään. Tehtiin miehen loman alkamisen kunniaksi aamupalaa englantilaiseen tyyliin: pekonia, papuja, tomaatteja, paahtoleipää, tuoremehua, paljon tummapaahtoista kahvia ja munakokkelia uunissa. Tykkään enemmän tehdä munakokkelia nimenomaan uunissa, koska se muistuttaa hotelliaamiasta. Laitan munaseokseen aina kuohukermaa ja paistan uunissa 175 asteessa sekoittaen välillä kunnes seos on juuri ja juuri hyytynyttä. 
Nyt mennään kevättä kohti uudet projektit taas mielessä! 

No comments:

Post a Comment