Tuesday, January 5, 2010

Anybody know good fleamarkets?Tänään kävin tutustumassa muutamaan kirppikseen Helsingissä. Vallilasta löytyi pari, Sörkästä Fida ja Hietsusta kierrätyskeskus. Tarjonta oli melko köyhää, mutta mukaani tarttuivat nämä sarvet, jollaisista olen haaveillut jo jonkin aikaa. Ne tuovat mukavasti kontrastia tyttömäiseen tyyliini. Jos teillä on antaa vinkkejä hyvistä kirppiksistä pääkaupunkiseudulla ja uskallatte päästää minut apajille niin kertokaa toki!Rakas ystäväni toi käydessään valkoisen orkidean. Ne kuuluvat lempikukkiini ja ovat vieläpä melko kestäviä ja helppohoitoisiakin. Kiitos Juho! :)

6 comments:

 1. Minä käyn itse Myyrmäkkihallin kirppiksellä silloin kun se järjestetään. Tarjolla on törkynä lastenvaatetta, joka on minulle tärkein syy sinne menoon, mutta joka reissulta mukaan on tarttunut myös sisustustavaraa, pitää vaan jaksaa kiertää ja bongailla. Tuo Myrtsin kirppis on muutamana viikonloppuna keväisin ja syksyisin. Suosittelen!

  ReplyDelete
 2. Kiitos vinkistä! Ajattelinkin, että parhaimmat kirppikset varmaan ovat keskustan ulkopuolella. Keskustasta parhaat jutut viedään päältä samantien ja hinnat ovat luultavasti huokeammat hieman kauempana.

  ReplyDelete
 3. Mä käyn joskus Vallilan Valtterilla: http://www.kirpputori.com/valtteri, tosin siellä on aina kamalasti ihmisiä ja ahistaa niin vietävästi sellainen väentungos. Mutta silti, paljon myyjiä ja löytöjä.

  Sitten Sturenkadulla siellä keskivaiheilla on Paavalin kirppis ja Hämeentiellä jonkun matkaan ennen Sturenkadun ja Hämeentien risteystä (Sörkasta päin tultaessa) Sanan Arkki (siellä on erityisesti tavaraa paljon)!

  Tuolla on kans jotain kirppiksiä listattuna:
  http://www.kirppikset.info/paikkakunta/helsinki/ Oon laittanut linkin talteen mutten sitten ole saanut lähdettyä käymään ja kiertämään tarkemmin. Sitä tulee käytyä aina jos matkanvarrelle sattuu, harvemmin vartavasten tulee lähdettyä kirppiksille..

  ReplyDelete
 4. Kiitti vinkeistä, Aini! Eiköhän noissa tule kaikissa käytyä kun ovat tässä lähettyvillä. Saan taas lisää roinaa nurkkiin, keräilijäluonne kun olen.. Ainakin jos miestäni on uskomista :)

  ReplyDelete
 5. Tuli mieleen, oletko jo tietoinen uutena Puu-Vallilalaisena, että alueella on tapana järjestää aina kesäkuussa perinteinen pihakirpparitapahtuma.
  Itse hilaudun aina silloin paikalle tekemään ostoksia ja nauttimaan talojen kauneudesta.

  ReplyDelete
 6. Muistan kyllä lukeneeni jostakin noista mahtavilta kuullostavista pihakirppiksistä.

  Odotan niitä kyllä suurella mielenkiinnolla ja sieltä minut varmasti löytää kesän tultua!

  ReplyDelete