Friday, January 15, 2010

I want more color!


Rakastan englantilaista sisustustyyliä, jota parhaimmillaan edustavat kaksi aivan ihanaa blogia: Posy ja Happy Loves Rosie. Senpä vuoksi olen tullut siihen tulokseen, että olohuoneemme tarvitsee lisää eloa!

Yksi lemppareistani on ehdottomasti Cath Kidston, jonka värejä ja printtejä haluaisin lisää kotiimme. Suunnittelin tilaavani ainakin tätä kulutetun näköistä kukkakuosia, jota näyttäisi olevan tuon söpön koiran vieressä. Kidstonin sivuilla kankaan värit näyttävät vähän eriltä, mutta uskoisin että se on sama kangas. Siitä voisi tehdä vaikka pari tyynyä sohvalle valko-vihreä-raidallisten tilalle. Kuvissa näkyvä vaaleanpunainen sohva taitaa olla itseasiassa sama, jonka itse olen aikoinaan Ikeasta ostanut.2 comments:

  1. Ihanalta näyttävät nuokin kuvat... tosin itse olen jotenkin mustavalkoistumassa. Olen asiasta hieman hämilläni, sillä pilkut, ruusut, vaaleanpunaiset ja turkoosit tuntuivat olevan ainoa oikea tie vielä tuossa puolisen vuotta sitten :D

    ReplyDelete
  2. Niinhän se tyyli muuttuu ja kehittyy. Eikä halvaksi tule :) Itselläni on myös vaihtelevasti eri kausia, mutta ehkä se perustyyli kuitenkin säilyy. Vaikea olis kuvitella, että vuoden päästä kotimme edustaisi ultramodernia, pelkistettyä tyyliä :)

    ReplyDelete