Friday, January 1, 2010

Patience is not one of my virtues

Malttamattomana ihmisenä olen kuumeisesti etsinyt netistä verhoideoita olohuoneeseemme. Ensin ajattelin etten laita tavallisia sivuverhoja ollenkaan, mutta nyt olen kuitenkin sitä mieltä, että huone näyttäsi liian valjulta ilman niitä. Tämän hetkinen lempparini on Sinkkuelämän Carrien asunnostakin löytyvä Marimekon Tantsu-kangas. Mielipiteitä otetaan vastaan!


 

 

10 comments:

 1. Kerrassaan ihastuttavaa teillä kotona! Tantsu sopis kyllä mainiosti:)

  ReplyDelete
 2. Kiitos Aini! :) Täytyy lähteä metsästämään Tantsua. Halvaksihan tämä lysti ei kyllä tule, koska huonekorkeuttakin on normaalia enemmän. Mutta Marimekon kankaat yleensä kestävät vuodesta toiseen. Mietin vielä, että laittaisinko Tantsun lisäksi valkoista valoverhoa niin kuin Carrien ikkunassa oli. Huomaa kyllä mihin tulee kiinnitettyä huomiota leffoja ja sarjoja katsoessa :)

  ReplyDelete
 3. Jeps, hinnakkaita ovat, mutta kestäviä:) Meilläkin on täällä kotona nelisen vuotta vanhat Vallilan verhot olkkarissa ja ei oo menneet miksikään, jämäkät, sileät ja siistit vaikka koirakin yrittää nenäänsä niihin niistää kuikuillessaan ikkunasta pihalle..;) Laatuun kyllä kannattaa panostaa, tarttis itekin ostaa makkariin laadukkaat verhot ja oon kans katsellut sillä silmällä tota Tantsua. Vaikea vaan valita että tulee varmasti mieluisat joita jaksaa katsella useamman vuoden:)

  ReplyDelete
 4. Löysin blogiisi vihreän talon kautta... Ihastuttavan näköistä! :) Tantsu sopii hyvin!!! Samaista kangasta löytyy meiltäkin, pöytäliinana, tyynyliinana...

  ReplyDelete
 5. Minäkin löysin tänne Vihreän Talon kautta - ja olen selaillut postauksia luvattoman kauan, jopa niin, että kaalilaatikot kärähtivät uunissa minun kiljahdellessani ihastuneena Köpiksen kuvia! :D

  Ihana koti, ihana tyyli ja ihastuttavia kuvia ja vinkkejä :)

  ReplyDelete
 6. Ihanaa saada uusia lukijoita ja kiitos mukavista kommenteista! Saan taas lisäintoa räpsiä kuvia ja höpötellä mukavia :)

  ReplyDelete
 7. Minäkin uusi lukija, vihreän talon kautta = ) Mukavan pirtsakoita kuvia!!

  ReplyDelete
 8. Kiitos Kotivalo ja tervetuloa seuraamaan höpötyksiäni! :)

  ReplyDelete
 9. Täälläkin uusi lukija ilmoittautuu. Sulla on kiva tyyli :) Tykkään.
  Tantsu olis mainio. Se on myös oma suosikkini Marimekon kankaista ja juuri tuossa värissä. Toimii :)

  ReplyDelete