Sunday, January 24, 2010

Lazy dayTänään otettiin rennosti. Minä virkkasin ja Kyösti nukkui. Kyösti eli Köpi tuli meille eilen, synttäripäivänäni, mullistamaan elämämme. Hyvin on pikkupossu kotiutunut, niin kuin kuvasta näkyy. On se palleron elämä helppoa: pari tuntia unta, vähän leikkimistä, pissailua, kakkailua ja ruokaa. Ja sitten taas kaikki alusta.

 Illalla löytyi vielä sen verran energiaa, että sain aikaseksi leipoa cupcakeseja. En itse oikeastaan kovin paljon välitä makeasta, mutta leipomisesta senkin edestä. Onneksi tästä perheestä löytyy kuitenkin joku makean perso, jotta saan aina syyn kaivaa jauhot kaapista.


7 comments:

 1. Voi luoja, että Kyösti on söpö! Aivan huippu pallero! :) Ja ei mitään pahannäköisiä muffareita. Sinullakin torkkupeitto valmistuu hitaasti, mutta varmasti. Sama täällä. Sain just poitsun päikkäreille, joten taidanpa hyökätä virkkauksen kimppuun.
  Niin, ja OIKEIN PALJON ONNEA!

  ReplyDelete
 2. Ihana Kyösti! Sun muffinsit on satakertaa paremmannäkösiä ku mun! :D Millä ohjeella teit ton päällyksen?

  ReplyDelete
 3. Ihana nimi:Kyösti. Ja Kyllähän sillä ihana nimi pitää ollakki ku on noin sulonen. Voi että. Harmi ku ootte niin kaukana, niin ei pääse näkemään Kyöstiä livenä.
  Meillä alkaa koirien suhteen uudet kujeet, ku pitäis opettaa ne nukkumaan muualla kuin meidän sängyssä. Apua. Joka päivä siirrän tätä projektia seuraavaan päivään.

  ReplyDelete
 4. Piipa: Kiitos! Sun pitää laittaa mulle sitte kuvia niistä sun virkkausprojekteista!

  Aini: Kyösti on kyllä syötävän ihana! Vaikka vähän lellipennun oireita alkaa näkyä.. Täytynee tiukentaa linjaa :)

  Mä tein kuorrutteen philadelphia tuorejuustosta, voista, tomusokerista ja laitoin mausteeksi raastettua limen kuorta. Ohjeessa sanotaan, että 100 g juustoa ja 60 g voita, mutta laitan aina 200 g juustoa ja 60 g voita. Ei tuu liian äklöä. Tomusokeria aika reilusti maun mukaan ja sekotan kaikki sähkövispilällä.

  Ankku: Kyösti on syntyny itsenäisyyspäivänä ja sai nimensä Kyösti Kallion mukaan :D Me ollaan nyt tehty kans sama virhe ja annettu tuon riiviön nukkua meiän sängyssä. Täytyy alkaa opettaan sitä siitä pois. Vaatii kyllä aika paljon luonteen lujuutta ettei lelli tuota palleroa piloille!

  ReplyDelete
 5. Kiitti ohjeesta! Täytyy laittaa talteen seuraavaa muffinssikokeilua varten.

  ReplyDelete
 6. Ihana Kyösti! Hyvin näkyy noinkin ronskille miehenalulle kelpaavan köllinnät ruusulakanoilla ;)

  ReplyDelete
 7. Kyllä Kyöstin miehuus kestää ruusut ja pastellit. Tämän huushollin miehillä kun ei nyt niin hirveästi vaihtoehtojakaan ole :)

  ReplyDelete