Sunday, January 10, 2010

Lovely dayAamu alkoi ihanasti auringon paisteessa. Kotona pitäisi kyllä aina olla tuoreita kukkia. Ainakin minulle niistä on iloa koko rahan edestä.. Aamukahvien jälkeen lähdimme tapaamaan pentuetta, josta meillä oli määrä valita tuleva perheenjäsenemme. Tämä pikkupossuliini meille on sitten parin viikon päästä saapumassa aiheuttamaan päänvaivaa.
Illalla meillä oli pienimuotoiset tupaantuliaiset, joihin olin etsinyt ideoita pikkupurtaviksi blogimaailmasta. Menun sain raapustaa keittiön liitutauluun ja siitä tulikin ihan kouluajat mieleen. Kieltämättä tyylissäkin on jotain lapsenomaista, mutta kukin tyylillään.
Menussa oli siis Quiche au Roqueforte, maissiletut kylmäsavulohella ja fetalihapullia. Letuille tein vielä vaihtoehtoisen täytteen kirjolohen mädistä, smetanasta ja punasipulista. Juomana tarjoiltiin raikasta limejuomaa, johon tuli limelohkoja, ruokosokeria, Jallua ja Ginger Alea. Hyvvää oli ja hyvin näytti vieraillekin maistuvan!
Ja pitihän se takkaankin tuli laittaa nyt kun sellainen kerta on.7 comments:

 1. Tuo teitin takka on kyllä uskomaton! Tässä kun uudessa kerrostaloasunnossa asuu, niin joskus huomaan miettiväni, että olisipa kiva edes sellainen "keinotakka"... en sentään takkatuli-DVD:tä vielä mieti :D

  ReplyDelete
 2. Nauratti kyllä tuo takkatuli-dvd... Niitä savuttomia takkoja alkaa nykyään olla jo tosi monenlaisia ja hyvänäköisiäkin. Monet niistä vaan on aika moderneja eli ei välttämättä ihan sitä mitä itse haluaisin. Tässä linkissä www.decor8blog.com/2009/11/23/portable-firelaces/ on kyllä hauskin savuton takka mitä olen nähnyt, jos sitä nyt sellaiseksi voi sanoa.

  ReplyDelete
 3. Hui, tuo ei vaikuta ideaaliratkaisulta lapsi- ja koiraperheeseen :D Itsellä on ollut sellainen visio, että otetaan sellainen kaasu- ja mikä lie takka se nyt sitten nykyään onkaan, ja isketään siihen sellainen vanhantyylinen takanreunus ympärille. Kuten huomaat, idea on hyvin lapsenkengissään, sellaiselle rakennelmalle ei tässä asunnossa taida olla tilaa ja toivottavasti seuraavassa on ihan ehta takka.

  ReplyDelete
 4. Onpa teillä ollut makoisat tarjottavat, nam! Ja tuo takka on a-i-v-a-n ihana!!

  ReplyDelete
 5. Voi kiitos! Voin erityisesti suositella testaamaan tuota piirakkaa. Olen tehnyt paljon samantyyppisiä piirakoita, mutta tällä ohjeella tuli kyllä parasta ja äkkiä se katosikin :)

  ReplyDelete
 6. Voi mikä takka!

  Tuon loimussa kelpaa kyllä istuskella uutta perheenjäsentä odotellessa!

  ReplyDelete
 7. Ihanalta näyttää, mitä herkkuja! Ja onnea pian saapuvasta tulokkaasta, lutuinen! Teimme vähän aikaa sitten retken Billnäsiin, jossa kuolasin vanhojen kakluunejen perään, jonain päivänä vielä! Hieno on teillä! (tulipa nyt huudettua :))

  ReplyDelete