Tuesday, January 5, 2010

ShoppingEilen tuli sitten käytyä Marimekolla ihailemassa Tantsua. Kangas jäi ostamatta, mutta jotain muuta kyllä tarttui mukaan: nämä kaksi villatakkia, jotka varmasti tuleva tarpeeseen jos nämä kelit jatkuvat. Sinapinkeltainen villatakki on Samu-Jussin käsialaa ja sitä voi paksuutensa takia käyttää vaikkapa takkina keväämmällä. Alennusten jälkeen nämä olivat suht kohtuuhintaisia. Olen päättänyt muuttaa ostokäyttäytymistäni siihen suuntaan, että kierrän henkkamaukat ja ginatrikoot kaukaa ja panostan harvemmin mutta laadukaampaan. Saa nähdä kauanko tämä lupaus kestää...

Muistan lukeneeni jostain lehtijutusta, että Suomessa sisäänostajat karttavat sinapinkeltaista, koska se ei kuulema kelpaa täällä kuluttajille. On kyllä sääli koska se on mielestäni aivan ihana väri!

3 comments:

 1. Ihania vaatteita! Varsinkin just tuo sinapinkeltainen, olet oikeassa värin suhteen. Mä menen Marimekossa aina sekaisin, kaikki ostopäätökset unohtuu...
  Mistä muuten olet hankkinut tuon vasemmassa reunassa olevan keittiökellon. Se on ihan prikulleen sellainen mitä olen hakenut!!! Aivan ihana!!!

  ReplyDelete
 2. Kiitos! Hassua huomata kuinka pari vuotta sitten en olisi voinut kuvitella ostavani ainakaan vaatteita Marimekolta ja tässä sitä nyt sitten ollaan.
  Tuohon vasempaan reunaan keräilen kuvia jutuista, joita ajattelen ostavani kunhan rikastun :) Kello on napattu Romuritarin sivuilta. En tiedä onko tuttu, mutta linkki löytyy vasemman reunan shopping-listasta. Kello oli luultavasti ehtinyt mennä.. Ainakin kun pikaisesti kävin sivuilla, niin sitä ei siellä näkynyt. Jos ei kauppa ole tuttu niin kannattaa tutustua ja käydä katselemassa aina uusimpia tuotteita. Heille tulee usein uutta tavaraa ja ne menevät nopeasti. Itse tilasin olohuoneen sivupöydät heiltä ja ne lähetettiin Matkahuollon kautta.

  ReplyDelete
 3. Kiitos tiedosta. Eipä ole tuttu, mutta ehkä kannattaa nyt tutustua. Minäkin liityin lukijaksi tänne = )

  ReplyDelete