Wednesday, January 6, 2010

Stealing ideasKyllästytän teitä jo ties kuinka monennen kerran kuvilla olohuoneestamme. Oli pakko räpsästä kuva noista sarvista luonnonvalossa. Ne näyttävät mielestäni niin kivoilta romanttisen kukkataulun rinnalla! Vanha sijauspatjakin löysi tiensä takaisin sohvalle.

Löysin tässä muutama päivä sitten ihanan blogin nimeltä Vihreä talo. Blogia sellaillessani tajusin saaneeni idean sijauspatjasta blogin pitäjältä, Annikalta. Hänen kotinsa oli pari vuotta sitten Trendissä ja kuva kultaisesta sijauspatjasta sohvan päällä oli syöpynyt aivoihini. Kiitos vaan hyvästä ideasta!

7 comments:

 1. Annikan ja siskonsa blogit ovat kyllä yhdet suosikeistani, ihania kuvia, ideoita ja löytöjä kummassakin.

  Minullakin olisi kirpparisarvet kaapissa, mutta ei oikein niille passelia paikkaa. Ehkä kodin kevätuudistuksen myötä sopiva kolo ilmaantuu...

  ReplyDelete
 2. Uusia blogeja löydettäessä tulee aina miettineeksi, että kuinkakohan paljon ihania blogeja, joita en ole vielä löytänyt, tässä maailmassa on. Kertoo jotain blogiriippuvuudestani... Toisaalta näiden löytämienikin blogien parissa kuluu niin paljon aikaa, että parempi varmaan etten tiedä kaikista maailman ihanista blogeista:)

  ReplyDelete
 3. Onpas sulla hieno sijauspatja ja hauskat sarvet! Olen myös vähän haaveillut sarvia seinälle.

  Otin eilen kuvia vaalenapunaisesta eteisestämme. Postaan niitä viikonloppuna!

  ReplyDelete
 4. Kiitos Laura! Odottelen innolla niitä kuvia! :)

  ReplyDelete
 5. Hei, löysin blogiisi jonkun toisen blogin kautta ensimmäistä kertaa. Kivalta näyttää, jatkan tutustumista! :) Ilmoittauduin heti lukijaksi.

  ReplyDelete
 6. Hei Laura! Kiva kun löysit tänne! Minäkin löysin blogisi viestisi kautta ja ilmoittauduin lukijaksi. Uusien ihanien blogien löytäminen on kyllä suurinta hupiani :)

  ReplyDelete
 7. HIENOT sarvet! Ja huippua että tykkäilet :)

  ReplyDelete