Friday, January 29, 2010

Our love for Cath

 
Flunssaisen päivää ei mikään voisi paremmin piristää kuin Cath Kidstonin uusi lehtinen. Kyöstikin oli samaa mieltä lehden ihanuudesta - ainakin paperi näytti hivelevän makunystyröitä. Melkein riitelyksihän se meni.. Ensi kerralla täytynee tilata Kyöstille oma kappale. Cath Kidstonin lisäksi meillä on Kyöstin kanssa muitakin yhteisiä mielenkiinnon kohteita: juustot. Oltermanni on erityisesti Kyöstin mieleen ja saattaa aiheuttaa lievää mielenterveyden järkkymistä, jos kyseistä herkkua on lähipiirissä.
  
 
Tää on mun!!

Uudessa lehdessä oli kyllä niiiiin paljon ihania juttuja. Kyöstin pitäis ehdottomasti saada tällainen suloinen peti, jossa vedellä ruusuisia unia.


Ja minulle tietysti samaa kuosia oleva laukku.

  

Seuraavassa numerossa luvattiin esitellä enemmänkin näitä vintage-henkisiä tapetteja, joita varmasti aion käyttää kunhan joskus ostamme oman asunnon. Tuo portailla oleva ruusutapetti näyttää niin minulta...Lehti on luettavissa nettiversiona täällä.

3 comments:

  1. Oijoi mikä söpö Kyösti! Ilme täynnä tarmoa ja elämisen riemua = ) Ja kauniita herkkuja ovat kuvasikin! Paranemisia!!

    ReplyDelete
  2. Kiitos Kotivalo! Onhan se mukavampi sairastaa kun on tuollanen pikkupaholainen pitämässä seuraa :)

    ReplyDelete
  3. Ihana kuva Kyöstistä! Ja paranemisia, itelläkin tämä inhottava flunssa on kestänyt jo toista viikkoa, ärsyttää kun ei millään parane kokonaan!

    ReplyDelete